Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

Nu ni....

Av Larsson - 30 juli 2009 21:58


...nu har jag fått en ny hobby! Johodå!! Å en rackarns kul en oxå :)


Brrrrrutt....rassel..tugg, tugg....krrrrrsch..........................SCHLOPP

!! 


Precis så låter det nämligen om min nya hobby. Å som det doftar sen!!!!


Brrrrutt...rassel...tugg, tugg...krrrrsch.............................SCHLOP

P!!


Om å om å om igen.


Jag är alldeles fascinerad :D


Å bästa Fru Uppfödare om du läser detta;

Se upp! För snart kanske ni får konkurrens.... ;)


Låt mig få presentera min nya hobby;


FLISMASKINEN KLIPPO!


Just det här exemplaret har jag lånat av Grannen. Förstår inte hur de kunde låna ut den !    *skakar på huvudet* 

Hade jag haft en sån maskin hade jag ALDRIG lånat ut den. Inte till nån!!


Ojojoj, vilken fröjd det är att köra denna maskin. Den tuggar i sig grenar & kvistar som en rabiessmittad bäver! Blir lixom bara strössel kvar av riset.


"Strössel" som jag bl a har lagt runt mina rhodedendron.


 

Titta så fint!


Å måtte det snart bli morgon så jag kan köra igen.


Brrrt...rassel...tugg, tugg....krrrrsch..................................

.SCHLOPP!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Utmanaren

31 juli 2009 08:55

Coolt!
Jag vill oxå ha en sån!
Eller i alla fall schloppet som kommer ut.
Kan man lämna in beställningsformulär nån stans?

 
Ingen bild

Larsson

31 juli 2009 09:16

Utmanaren; Det säger jag bara; skaffar du en sån då kommer jag sättande hem till dig snabbare än du kan säga "Butterkakssmulor"!!!

 
Ingen bild

Fru uppfödare

31 juli 2009 12:06

Nu snackar vi CHIPSMAKERS!
Om Du vill låna någon större variant så har vi en flishugg på 580 hk och en som är ännu starkare. Det är bara att säga till. Chaufför ingår också. Flisa lugnt!

 
Ingen bild

Larsson

31 juli 2009 20:08

Fru Uppfödare; WOW!!! - 580 hk!!!! Frääänt :)

*** Alltså...hmm...men om jag kalhugger tomten??...javisst - då får jag ihop så jag kan köra en sån där stoooor flis!!!...när jag tänker efter så är det ju ganska snyggt med stora asfalterade ytor... ***

Tack för erbjudandet att få låna chaufför men jag vill ju köra själv. Whrrrrooom!!!!!!

:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se