Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Men vad är jag jag skrivit...

Av Larsson - 31 juli 2009 08:33


"...Guten måsta bara få skryta..."?!?! Som om jag skulle ha närt en gotlänning vid min barm!! Näe, vet ni vad - det ska ju naturligvis stå;

G U S T E N

Å han är fortfarande västgöte och kommer så att förbli. Sådeså!!


Det var nog Ysterkvistaren i mig som slog till när jag skrev det inlägget, Fort men Fel ;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pia

31 juli 2009 13:09

Hej. Från en annan västgöte kommer här en favorit i repris; "tänk om alla vore västgötar, så lugnt o skönt dä sulle vära, å så skôjiit sen då!" Sen undrar jag lite över den här spikmattan...hur går det med den? KO älskar den ju inte precis;-)....jag har provat tre dagar, ont, ondare, ONDAST! ajajaj ingenting för mig. Men är du pigg som en pelikan av den, eller? Skit samma förresten,bara du o fäna har det bäst! Kram, kram.

 
Lotti

Lotti

31 juli 2009 18:18

Hej! Vilken mysig blogg! Jättefina bilder och jäkligt rolig :)

http://lottiestrin.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

31 juli 2009 19:57

Pia; Min spikmatta är min bäste vän. Det lindrar det ryggonda med råge! Sååå bra!!!
(om ngn undrar vilken matta jag har så gå på www.spikmatta.nu)

Sen att tillverkaren av den där Shantimattan eller vad den heter (ser ut som en matta full med kapsyler ) påstår att den botar allt från mjäll till fotvårtor...tja, man behöver väl inte vara Einstein för att förstå att en sån här tingest inte kan BOTA någonting!

Å du, det där om västgöte - "...så lugnt och skönt dä sulle vära..." hmm....kanske att mina grabbar trots allt inte är västgötar???
Ja menar, de snackar rätt mycket. Rätt ofta. Å rätt så högt!! :)


Lotti; Å tack & tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se