Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2009

Nu...

Av Larsson - 26 augusti 2009 12:55


...när jag sitter här och redigerar, så slår det mig; man kanske skulle anordna en Galapremiärvisning! Ni vet, ett sånt där stort arrangemang med röd matta, särskilt inbjudna gäster å  snittar & champagne så det bara drösar om det.

Precis så där som man gjorde häromdagen med den nya Beck-filmen.


Jag kunde ju också bjuda in Persbrandt. Han blir säkert glad över några tips på trix till sin Rhodesian ridgeback.Jag bockar av MEGASTAR.


Nu borde man väl ha nån dokusåpakändis också.

Hmm....vet ingen sån som har hund...hmm...tänker, tänker...


Nu vet jag - Linda Rosing!!! Osäker på om hon har nån hund men det är väl inte hela världen.

Förresten - hon som har så mycket "extramaterial" kanske kan göra en sån där "ballongtax" av sina....ja, av sina...ni fattar va´?... alltså de där hon har framtill....Kunde ju bli en jättehappening!!!


Sätter bock för DOKUSÅPAKÄNDIS.


Måste ha fler gäster. Bara två  känns lite tunt.

Blir knepigt att mingla, om jag säger så ;)


Låt se....Simon & Tomas, inredarna från TV3, Markoolio, Fantomen

- Ja, vaddå?? Han har ju nästan en hund å dessutom är ju han känd så det räcker. Sådeså!!


Vilka fler? Ja men självklart - ALLA ni bloggläsare förstås!!

Å ni behöver inte ha hund. Nääedå!!! Ni kan väl låna grannens eller nåt. I värsta fall får ni väl sno en...


Ujujuj, sicken premiär det kommer att bli!!!


Nu måste jag fortsätta med redigeringen. Och sen måste jag skriva inbjudningskort ;)


 
ANNONS
 
Ingen bild

Kusinen

26 augusti 2009 14:05

Men nån måste fixa maten. Gästerna förväntar sig naturligtvis småtugg o tilltugg. Vi föreslår NAKNE KOCKEN. Vaddå, har han ingen hund? Musse lovar o hjälpa honom med skinkorna.

 
Britta

Britta

26 augusti 2009 17:30

Skriiiik!
Inser med fasa att jag förmodligen kommer att missa premiären (om man blir bjuden.....:0)
Åker ju till Herrfallet och SKV-jippo fredag och kommer inte hem förrän på söndag.
men vänta - hallå!!!
Jag har ju lap-topen med mig :0)
Jag kan ju ändå få se filmen, även om jag inte kroppsligen är närvarande - sk-t.....inga snittar...ingen skumpa :(

http://www.oxberget.se

 
Ingen bild

Larsson

26 augusti 2009 22:45

Kusinen; *GAPSKRATT*

Britta; Absolut - klart du är bjuden!!!
Å nu ligger den ute så du hinner titta innan du åker :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se