Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

HEAR HEAR! ! Vättar i direktsänd radio - imorgon kl 08.15

Av Larsson - 30 september 2009 16:52


Nu ni, mina bästa bloggläsare, nu händer det saker!!!


Ställ klockan på tidigt i morgonbitti för kl 08.15 (lokal tid) kommer Kusinen och de Målande Vättarna att medverka i Radio Skaraborgs morgonprogram.


Alltså, jag å Grabbarna är såååå glada. Å stolta ! ! ! 

Så bästa Kusin, sätt nu Västgötaspetsen på världskartan en gång för alla!!!


Här är direktlänk till Radio Skaraborg

http://www.sr.se/cgi-bin/skaraborg/program/index.asp?ProgramID=344


Ett tips; kör lite öronrens ikväll - så ni inte missar nåt i morgondagens program ;)

 
ANNONS
 
Thomas

Thomas

1 oktober 2009 00:44

Aaajjj! Fastnade med toppsen i örat.. sådärja! Nu hör jag bra igen! Hi hi!
Tur att jag råkar bo just i Skaraborg då, så kan jag ju lyssna på väg till första kunden!

http://www.hovfixaren.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

1 oktober 2009 16:43

Thomas; Är inte det typiskt? Här följer du instruktionerna till punkt & pricka och så visade det sig att jag for med osanning!
För inte hörde väl du nåt om några målande hundar - trots de nyrensade öronen...

Nääe du, mina inlägg ska man ta med en nypa salt för jag har en förmåga att böja å bända å vrida så sanningen inte alls blir sig lik ;))

 
Thomas

Thomas

1 oktober 2009 20:17

Näää! Inte mycket målande hundar på radion.. men som tur är kan man nog lyssna i efterhand på sr.se. tror jag!
Tog en nypa salt i maten idag, blev gott ;)

http://www.hovfixaren.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

1 oktober 2009 23:03

Thomas; Du tror så rätt - man kan lyssna i efterhand!

Se där - salt i maten, det är bra.
Bara du inte använder det till dina räkningar... ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se