Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 november 2009

Tiden rinner iväg

Av Larsson - 27 november 2009 22:09


Jag måste ha ett jädra golvdrag så fort som min klocka går! Jag hinner liksom inte med...

Det är mindre än en månad kvar till julafton och jag & Grabbarna är fortfarande kvar i "Nu-är-det-nog-dax-att-bära-in-trädgårdsmöblerna-perioden".


Tiden går fort när man har roligt heter det ju men hur roligt är det så här års?

Egentligen???


Det är mörkt. Något ljusare mörkt några timmar på dagen men desto mörkare mörkt blir det om kvällen.

Det är regnigt. Visst, ibland är det bara lite fuktigt men oftast är det så att regnet

t o m kommer underifrån.

Det är kallt. Fast ändå varmt. Eller ja, varmt å varmt...mera varmkallt skulle man kunna säga.


Tur då att tiden faktiskt rusar iväg :)


Det gjorde inte trafiken när jag skulle till jobbet i onsdags. Rusade alltså. Nähädå - då var det påbjuden övning i krypkörning för samtliga som färdades på den breda motorvägen i riktning mot den stora staden. 3 mil på ettans växel - GAHHHHH!!!!

DÅ gick tiden allt annat än fort kan jag meddela :(


På tal om hastighet så höll jag och Granne en ganska hög sådan på kvällens hundrastarvända. Med spänstiga steg genomförde vi en sån där urtrist framochtillbakautmedupplystgångbane-promenad.  Tur att mörkret gjorde att vi inte till fullo upptäckte hur tråkig den egentligen var :)


Om söndag börjar advent. Det känns gott! Då blir det ju iaf lite ljusare med alla stjärnor som tindrar i fönstren.

Jag själv kommer inte att tindra. Nä, jag kommer att sitta med kisande skumögd blick efter att ha läst instruktionsboken till mitt nya filmredigeringsprogram. Hujedamej - det programmet verkar kunna göra ALLT! Utom att koka kaffe.


Kaffe ja...nu blev jag lite sugen...tror jag får ta mig en liten "sängfösarkopp".
 
ANNONS
 
Ingen bild

Utmanaren

29 november 2009 10:03

För er som inte såg Stockholm Horse Show igår eller tidigare hört talas om fransmannen Pignon.

Det finns inga ord....

http://svtplay.se/v/1791381/hastsport/se_hela_pignons_show_pa_sthlm_horse_show

 
Ingen bild

Lars P

30 november 2009 16:04

Det som jag tyckte var trevligt med Stockholm Horse Show var den pigga och glada vätten som var med på agility uppvisningen !!

 
Ingen bild

Larsson

30 november 2009 16:32

Utmanaren och Lars P; Måste erkänna att jag inte hängt med på helgens stora hästshow. Har haft fullt upp med att fixa med rasmontern till den stora hundshowen på Älvsjömässan.

Sen tyckte nån att jag skulle infinna mig på jobbet oxå...

Men så fort jag får en stund över ska jag minsann uppdatera mig. Glada vättar är alltid kul att se! :)

 
Ingen bild

A-K

30 november 2009 17:07

Ska Grabbarna vara med på mässan? Skulle vara himla kul att träffa de berömda sötnosarna. Vi (Lars P och jag) kanske skulle ta en tur dit, gäller bara att ha med Bricanylen!

 
Ingen bild

Larsson

30 november 2009 22:07

A-K; Njae, det är lite osäkert i skrivande stund...

Det enda som är säkert är att de kommer att vara med på bild :) Men för att se det behöver ni ju inte åka ända till Sthlm, det räcker ju med att sitta hemma i sköna soffan å titta i min blogg. Å då slipper du Bricanylen oxå!! :)

 
Ingen bild

Qsinen

30 november 2009 23:51

OJ!!! 30 förtrollade minuter med Pignon och hans hästar. Helt underbart.

 
Ingen bild

Larsson

1 december 2009 02:56

Qsinen; Förstår att jag har missat nåt.... typiskt!

 
Jenny

Jenny

1 december 2009 09:36

Magiskt! Men du har fram till november 2010 på dig att titta på svt play så ta ett toy:)

http://www.lydnadsladyn.blogspot.com

 
Anna

Anna

1 december 2009 14:05

Vätten missade jag - vems var den egentligen? Pignon däremot kan man ju inte missa - imponerande!

http://www.freewebs.com/stubbochsvans

 
Ingen bild

Larsson

1 december 2009 16:46

Jenny; Sköönt! *tuggar..POFF!...smaskar* ;)

Anna; Den frågan ställde vi också idag...trodde du visste...hmm??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se