Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 december 2009

Myggfritt

Av Larsson - 27 december 2009 09:17


Jag kan meddela att idag är det


K A L L T !

 

Man fick skynda sig som attan på morgonrastningen för att inte frysa näbben av sig.

Grabbarna de tyckte det var friskt och skönt och skuttade glatt omkring.  Lilla trinda Hjalmar, han var däremot av samma åsikt som mig och kunde inte fort nog komma in i stugvärmen igen :)

 

Nu har alla ätit frukost och Grabbarna har ägnat sig åt lite morgonmys.

 

  

 

  

 

  

 

  

 

*****************

 

Igår var det ju allt annat än kallt.

 

 

  

Det här var vad jag såg när jag tittade ut igår morse... :(

 

 

Så,  vad hittar man på en sån dag?

 

Jo, man tar med sig Pensionatsföreståndarinnan och ställer färden mot det lokala köpcentrumet!

På moddiga, halkiga vägar och med nedsatt sikt slirade vi oss fram.  Väl där gällde det att hitta en plats för bilen. Vi valde det enormt stora parkeringsgaraget. Körde in vid bokstaven D som i Det-är-lätt-att-komma-ihåg.  Sen blev det till att köra lite runt runt för att slutligen hitta en plats vid bokstaven B som i Bra-då-vet-jag-var-jag-ställt-bilen. Återstod bara att hitta utgången till själva centrumet...

 

Det blev vid bokstaven G som i Guud-det-här-kommer-jag-aldrig-att-komma-ihåg!!

 

Nåväl, trots att centrumet var fyllt till bristningsgränsen och köerna ringlade sig som långa ormar så gick shoppingen tämligen geschwint. Vi hittade tillbaka till bilen och åkte hemåt med bilen fylld av fynd. Njae, kanske inte för min del då...nä, det jag köpt kan man nog inte med bästa vilja i världen kalla för fynd. Snarare;

TOTALT ONÖDIGA PRYLAR!! ....men ack så roliga ;)

 

Som om jag inte fått nog med att halka runt på vägarna så åkte jag lite senare på kvällen hem till Byggare Bob m hustru & hund. Det utlovdes nämligen glögg och DÅ är jag inte sen att infinna mig ;)

Fick även beskåda hans egenhändigt designade eldkorg och genast väcktes begäret;

VILL OXÅ HA!!!!

 

Nu ska jag ta Grabbarna och ge mig ut i kylan för en promis. Har jag tur kanske begäret stillar sig ;)

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars P

27 december 2009 11:01

Myggfritt var ordet men jag tror banne mej att jag föredrar en och annan mygg i stället för denna jäkla vinter ! Vad man kan se på en av bilderna får Du nog ta ett snack med Byggare Bob att han smäller upp ett garage åt Dej !! Ha en trevlig dag !!

 
Ingen bild

Larsson

27 december 2009 14:36

Lars P; Host, harkel...jag HAR ett garage! Men...alltså...det är liksom fullt av...fullt av...asch, det är helt enkelt fullt!

Fast jag kan ju alltid be honom bygga ett till ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se