Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 december 2009

Kvällstanke

Av Larsson - 27 december 2009 23:45 

 

När jag var yngre blev jag smickrad om någon trodde jag var äldre.

 

 

På den punkten har jag  HELT  ändrat uppfattning.

 

 

  


 
ANNONS
 
Britta

Britta

28 december 2009 10:26

Men Larsson!
Hade ingen aaaning om att du plåtat mig :0)

http://www.oxberget.se

 
Ingen bild

Lars P

28 december 2009 11:45

Vilken skönhet ! På tal om ålder så kvittras det i buskar och snår att en känd filmproducent i dom djupa Sörmlandsskogarna snart skall ställa till ett sjuhelsikes party men man skall ju inte lyssna¨på rykten eller ???

 
Ingen bild

Larsson

28 december 2009 13:32

Britta; Jodu...Mammarazzi, de´e´jag de´ :)

Lars P; Nu förstår jag inte riktigt...??

*tänker* alltså Spielberg har bor ju i Staterna och han fyllde ju i december, Alfredsson är visserligen svensk men han fyller ju i maj och Sundvall han hör ju hemma i djupaste Norrbotten...hmm...

*tänker så det knakar* nix, det blir inte mer begripligt för de´...

Nääe du, Lars - man SKA inte lyssna på rykten!!! ;)

 
Ingen bild

Utmanaren

28 december 2009 19:47

Jojo, lite ska man minsann lyssna på rykten. Så det så.

Var på "Bolaget" härom veckan och vid kassan satt en liten skylt: "Ser du ung ut, visa leg".
När jag skulle betala la jag fram mitt leg. Kvinnan i kassan tittade fullkomligt oförstående på mig. Trist.

 
Ingen bild

Grannen

28 december 2009 22:13

Skönt ändå att du tänker och håller hjärnan i trim ; D
Utsidan spelar inte så stor roll vet du ju.
Men det är klart, ska du ha stort galej kanske du kan ansa flätorna litegrann?

 
Ingen bild

Larsson

28 december 2009 23:27

Utmanaren; Förstår dig. Fullt och fast!!
Jamen, hur ska de ha det, kan man ju undra?? Du hade ju kunnat vara 73 för att vad hon visste och då...då hade du sett jädrigt ung ut!!!!!

Grannen; Aha, bästa Grannen har återuppstått ifrån julfirandet. Kul! :)

Men du...det här ryktet, florerar det nere i Småland nu?!? Börjar ju likna "Råttan i pizzan"...Och DET vet ju ALLA att det inte är sant!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se