Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Äntligen hemma

Av Larsson - 29 januari 2010 12:57


Det tog lite tid att ta sig hem från jobbet idag. Min bil hade nämligen en date med verkmästaren så det blev till att göra halt vid Kungens Kurva. Under tiden killarna på verkstan pysslade om min fyrhjuling så åt jag frukost på McDonald´s. Kändes både lyxigt och dekadent på samma gång ;)


Efter dryga timmen (jag som trodde att ackordslöner var avskaffade!!) så ringde verkmästaren och meddelade att bilen var klar för hämtning.


- Va´snabba ni var! sa jag glatt

- Allt för kunden, sa verkmästaren muntert och började knappa på sin kassaapparat.

- Det blir 4.100, sa verkmästaren, fortfarande lika munter.

- GULP!!, sa jag samtidigt som jag tänkte; - Jaha, det var det fredagsmyset...

 

Backade ut min bil från verkstan och styrde kosan hemåt. Stannade till vid den lokala matvaruaffären men allt jag fick med mig därifrån var några rullar toalettpapper.

Lite lyx vill man ju unna sig ;)

 

Hämtade upp alla Grabbarna och avsatte en avsevärd tid på att försöka hitta något ställe där man kunde gå någorlunda "torrskodd". Kan säga att alternativen var få. VÄLDIGT få!! Jämrans :(

Nåväl, vi tog skoterspåret, där var det "bara" knähögt med snö, och fick oss trots allt, en trivsam promis.


Nu känner både Grabbarna och jag för att luta oss en stund. Tror vi bildar grupp i gästsängen några timmar. Det får väl bli vårt fredagsmys :)


Hoppas nu bara att ingen kommer och stör...


  


www.bonton.se

 
ANNONS
 
Ingen bild

A-K

29 januari 2010 13:43

Ohh vilken lyx, blev det Lambi med hjärtan på? Själv lyxar jag till det med fina märket Coop Extra :-D

 
Ingen bild

Larsson

29 januari 2010 16:40

A-K; Jag säger bara; ICA! ICA´s exklusiva!!

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

30 januari 2010 07:39

Fniss, Ica´s papper är bra. Hussen vill dock ha ett annat så här kör vi med olika på olika badrum.
Det Hussen vill ha vill lillhussen inte ha, och det lät han hussen bestämt veta för ett antal år sedan; "För det mör faktinsk ont i min BUMPA" sa han bestämt.
Sedan dess får lillhussen ha Icas mjukaste... :)

Själv har jag jobbarhelg. Jag tror att jag har räknat ut att vi jobbar olika helger Larssonskan och jag.

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Irene

Irene

30 januari 2010 08:46

Ibland får man helt enkelt slå på stort, unna sig den där lilla guldkanten i tillvaron. I synnehet när det är fredag och allt!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

30 januari 2010 10:15

Jeanette; Hi hi...ungar!! :)

Irene; Ja, så kände jag också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se