Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 31 januari 2010

Jaha, då var vi där igen...

Av Larsson - 31 januari 2010 23:54


  

 
ANNONS
 
Misantropen

Misantropen

1 februari 2010 04:46

Ideligen, ideligen, jämt och ständigt hugger dessa måndagar sina gaddar i en.

Fast - om fem dagar är det fredag igen!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

 
Ingen bild

A-K

1 februari 2010 07:25

Ja det är märkligt vad fort det blir måndag efter helg, nu väntar en ny härlig arbetsvecka :-)

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

1 februari 2010 09:00

Själv tycker jag att måndagar (iallafall varannan) är UNDERBARA!
Kungens matte har nämligen ledigt då, efter att ha jobbat 8 av 7 dagar veckan innan (som jag gör varannan vecka) :)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

1 februari 2010 10:02

Misantropen; Ja, tänker man så - då känns allt genast mycket lättare :)

A-K; Just så. Fast för mig väntar en ny härlig ledig vecka... ;)

Jeanette; Jo...men oavsett om jag är ledig eller inte, tycker jag att bara ordet "Måndag" har nåt tungt & dystert över sig.
"Tisdag" däremot låter betydligt glättigare och sen blir det bara bättre ju längre fram i veckan man kommer! :)

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

1 februari 2010 10:54

Ja tisdagar är ÄNNU bättre, på tisdagar är jag ALLTID ledig, alla veckor! I LÖÖÖÖV TISDAGAR! ;) / Jeanette som är kärringen mot strömmen och tycker att helgdagar mitt i veckorna är jäkligt tråkiga, för då får jag alltid jobba även fast alla andra är lediga...

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Utmanaren

1 februari 2010 12:16

Har dock gjort en spaning om att veckorna går galet fort.
Tycker bara jag hinner vakna måndag morgon med lätt besvikelse över att behöva gå upp innan man gått och lagt sig, så är det fredag eftermiddag igen.
Känns som att det kommer vara midsommar innan jag ens hinner reagera om det ska hålla på så här.

 
Bitte

Bitte

1 februari 2010 16:21

Bästa Larsson! Det är en fullkomlig villfarelse, detta att tisdagar skulle vara bättre än måndagar. På intet vis! Tisdagar är en fullkomligt hopplös j...a dag. Tänk själv: kan man till exempel dricka likör en tisdag? Nix! Nu är kanske inte likör så himla viktigt men se det som en illustration av det flärdfulla, ansvarslösa. På måndagar har man åtminstone känslan av att man kan backa bandet. Gör man det en tisdag - ja, var hamnar man då om inte på a bloody Monday. Courage, Larsson, innan du anar dt är det torsdag klockan kvart över elva.

http://www.dietdog.se/dogblogg

 
Ingen bild

Larsson

1 februari 2010 18:23

Jeanette; Vilken tur du har! Själv har jag ingen sån där alltid-ledig-dag. Nä, på mitt jobb är man kallad lite då & nu, lite hipp som happ. Olika falla ödets lotter, liksom....

Utmanaren; Bra att det går fort för då är det ju ingen tid ALLS kvar tills vi ska träna! :)

 
Ingen bild

Larsson

1 februari 2010 18:45

Bitte; Joho, JAG kan! Dricka likör på tisdagar, alltså. När jag tänker efter kan jag dricka likör alla veckans dagar. Såvida jag inte jobbar förstås, för då får jag hålla tillgodo med likörfyllda chokladpraliner.

Men i ärlighetens namn så är jag väl inte så där över mig vad gäller likör. Vare sig det är tisdag eller söndag.
Nej, får jag själv välja så blir det vin eller sprit och vid särskilt högtidliga tillfällen, både och!
Företrädesvis om lördag. Och eftersom det i den Larssonska tideräkningen är lördag hela veckan så...ja, Skål då!

 
Optimisten

Optimisten

1 februari 2010 19:39

Lördag hela veckan... now you're talking! Fast själv drack jag vatten idag. Ingen likör. Inte ens ett litet korvvin.

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

1 februari 2010 20:41

Ja skål säger även jag som har "lördagkväll" i kväll. Den sista flaskan glögg kan inte stå och förfaras så den har jag just öppnat. :)
Sambon som ska jobba i morgon muttrade om att inte dricka för mycket då sonen ska sjussas till skolan i morgon.
"Närå" sa jag, men tänkte i mitt stilla sinne att det går ju´även skolbussar! ;)

Men nu sitter jag och funderar på vad Larssonskan egentligen arbetar med... Var jobbar man hipp som happ, lite då och nu och desutom äts det likörfyllda chokladpraliner där... *hum... tänker så att det knakar*

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

1 februari 2010 20:46

Optimisten; Klokt val av dig. Slösa dyrbara alkoholhaltiga drycker på en täppt näsa samt ett virusangripet gomsegel - DET gör ingen människa lycklig!!

 
Ingen bild

Larsson

1 februari 2010 20:50

Jeanette; Hi hi hi.... "Skolbussar" var det sista vi hörde!

"...vad Larssonskan egentligen arbetar med..." Jaa du...tänk att DET undrar jag oxå!! :))

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

1 februari 2010 21:08

Vad underbart skönt att inte ens veta själv vad man jobbar med. Det blir inte så kravfullt då! :)
Det innebär att det inte ens är någon idé att gissa, för du kan ju´inte veta när jag gissar rätt! ;)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

1 februari 2010 22:02

Jeanette; Visst se ´ru! Å dessutom blir det lite "Nämen ojsan!" och lite "De´var som f-n!" varje gång man går dit :))

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

2 februari 2010 07:35

Nu har jag det! Under nattens småtimmar kom jag på vad Larssonskan jobbar med! Herregud det är så uppenbart så jag förstår inte ens hur jag kunde undra.

"Sådan herre, sådan hund" -Larssonskan är såklart filmstjärna!
Jobbar lite ojämt, äter chokladpraliner på jobbet och kommer inte riktigt ihåg vad hon gör pga all champangne som dricks på premiärerna! :)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

2 februari 2010 09:47

Jeanette; *skrattar gott*

Önskar att du gissat rätt men...nej! Glans & glamour är inga ord som kan förknippas med mitt arbete. Trist men sant.

 
Bitte

Bitte

2 februari 2010 15:27

Ingen glans och glamour? Aha: egen företagare i ordbranschen! Fråga mig, jag vet.

http://www.dietdog.se/dogblogg

 
Ingen bild

Larsson

2 februari 2010 17:39

Bitte; Ordbranschen - det låter intressant! Säg, är det till att sälja då? Ord, menar jag...
Är det på det viset har du här en presumtiv kund. Jag skulle nämligen behöva utöka förrådet med några (läs; VÄLDIGT många!) gångbara ord. Kan jag ha sån tur att det är rea?
50% på några väl valda?? Om det nu inte har rea, säljer du storpack? Storpack är nästan bättre än rea. Det går ju åt när man håller sig med blogg...

*tänk om jag har sån tur att jag hittat en ordförsäljare!...undrar vad det kostar?...kan väl inte vara så dyrt??...hm...alltså, jag b e h ö v e r ju inte beställa typ utensiliesaneringsentreprenör eller skorstensfejarmästare...kan ju faktiskt hålla mig till enstaviga ord...*

 
Bitte

Bitte

3 februari 2010 12:36

Jojomensan! Här var det ord till salu!
Men rea, vet du; det är sånt som blivit över. Udda storlekar, knepiga modefärger som aldrig slog - allt exponerat i en osmaklig härva av stavelser, bindestreck och skiljetecken. Bättre då att satsa på säsongens ord (dom som går på rea i höst). Och i ordbranschen är det sålunda: ju kortare, desto dyrare. Men SÅ värt varande investerad tusenlapp (exklusive moms). Får vi skicka katalogen?

http://www.dietdog.se/dogblogg

 
Ingen bild

Larsson

3 februari 2010 13:25

Bitte; Jasså..jahaja...lite som att åka på Hälsohem; ju vattnigare kålsoppa ju dyrare är det...

Tror jag avvaktar med katalog.

Istället tar jag och bläddrar i dagens tidning. Där kanske det finns några passande ord. Och de blir ju GRATIS för som lilla mamma säger; - Det man hittar - det får man! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se