Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Man kan se...

Av Larsson - 31 mars 2010 14:35


...en liiiten ljusning i Ymers status idag.


Han var lite piggare när jag hämtade honom på kliniken igår. Han gav t o m upp ett litet glädjeknorr när han såg mig :)


Idag har han ätit sin frukost och han har inte direkt någon feber. HURRA för det!!

Fortfarande rör han sig sakta och försiktigt men jag tycker mig kunna ana en något piggare blick och ett uns större intresse för sin omgivning än tidigare. 


Just nu ligger han och sover men även här tycker jag mig se att det är en annan typ av sömn. Det känns som den är mer avslappnad och lugn än tidigare.


Herregud, det känns som jag griper efter halmstrån här... tunna sådana. Och det är möjligt att det bara är hjärnspöken men va´tusan...jag måste ju TRO att vi kommer att greja det här. Att medicinen (Canidryl och Ronaxan) är precis det som ska få allt att vända.


När jag tänker efter så tror jag inte. Nej, jag har BESTÄMT att vi ska greja det här.


Jag har telefonkontakt med vet och imorgon ska hon kolla med labbet om det är möjligt att få en snabbanalys på borelia/ilichia-provet. Det vore jäkligt skönt att få besked om det faktiskt är en infektion som ligger bakom hans dåliga blodvärden. Inte för att han blir frisk av det men det är alltid bättre att veta än alla dessa om, kan vara, troligt osv.


Nu ska vi pigga upp oss med lite färgglada påskris och solgula liljor. Och på tal om att pigga upp -


Tack snälla, snälla ni för alla hälsningar!

Ni ska veta att det känns gott att få stöttning!!

 

 

 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars P

31 mars 2010 16:01

Härligt att grabben är på bättringsvägen !!Du skall få se att om några dagar är han pigg som en mört !! Glad Påsk på er alla !!!

 
Bitte

Bitte

31 mars 2010 16:09

Efter ett halvår med en sjuk mamma vet jag faktiskt precis hur du känner dig. Men om du tycker att han är aningen piggare så ÄR han det! Och det begriper du väl, Larsson: nu får han ju medicin och du har en engagerad vette och då blir det bra. Men hjärtat blöder för att Ymer ska behöva känna sig så eländig och ha ont.
Tack för att du uppdaterar varje dag för vi är ju, som du märker, många som tänker på er. Får vi ingen rapport blir vi ängsliga.

http://www.dietdog.se/dogblogg

 
Lotti

Lotti

31 mars 2010 16:27

JA!! Heja Ymer! Heja heja! Och kramar och nospussar och kli bakom örat!

http://lottiestrin.blogspot.com

 
Tuna

Tuna

31 mars 2010 16:57

Jag följer Ymers tillfrisknande med intresse. Själv har jag varit jättesjuk en gång i meningit och medicinerade 7 veckor och sen jag fick ett återfall och medicinerade 7 veckor till... Det är bättre att vara fisk och alert, helt klart!

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Jeanette och Kung Dino

Jeanette och Kung Dino

31 mars 2010 17:02

Vad skönt att höra att det åtminstonde känns liiite bättre! :)
Pigga på med påskris ni. Själv försökte jag binda påskfjädrar i Dinos päls idag, tänkte att jag skulle klä ut HONOM till påskris, men de bara kanade ur...

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

31 mars 2010 21:03

Lars P; Jag hoppas såå att du har rätt!
Glad Påsk på dig och ta det försiktigt med äggen :)

Bitte; Det är en himla tur att några kom sig för att tillverka dig!!!

Kram!

Lotti; Jag snodde en av Ymers kramar. Var det ok?
Örkliandet och nospussarna gick oavkortat till honom.

Tuna; Men hugaligen!! Tur att du blev frisk från det eländet.
Och vad Ymer beträffar...ja, vi håller tummarna!

Jeanette; Nääe!! Kungen utklädd till påskris...det måste ju vara den yttersta förnedringen!!!

Stackars, stackars Kungen!

Vet du Jeanette, om du inte passar dig så kanske Kungen får för sig att abdikera. Och ett kungarike utan kung...ja, det kan ju i värsta fall förvandlas till en republik. Och DÅ kanske Kungen byter namn till Putin...

Beware!, säger jag bara... 
Irene

Irene

31 mars 2010 22:08

Men det var ju för väl! Tror jag varit inne minst 14 gånger idag för att hitta någon liten uppdatering - och nu äntligen så kom den (ja du har skrivit tidigare, men det är ju det där med jobbet som lägger hinder ivägen emellanåt för att man ska kunna sköta sitt privatliv).

Jag säger som Bitte: verkar det lite bättre, så ÄR det bättre! Nu håller vi tummarna för att det fortsätter åt rätt håll - jag visste väl att Ymer är en kämpe!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

 
Tuna

Tuna

31 mars 2010 22:25

Jag skrev fel i förra inlägget. FRISK ska det vara och inget annat! Det hoppas jag Ymer blir snarast.

http://tuna.bloggplatsen.se

 
Jeanette och Kung Dino

Jeanette och Kung Dino

1 april 2010 06:37

*Fnissar* Jamen jag tänkte att han skulle slippa bli utklädd till kärring i år...Jag får göra ett nytt försök i helgen när inte hussen är hemma, han är nämligen inne på din linje... Och just i denna fråga håller Dino med sin husse för ovanlighetens skull.

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Fru uppfödare

1 april 2010 09:23

Kämpa på Ymer!! Alla släktingarna i Julita tänker på Dig!
Ha en så Glad Påsk det bara går!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se