Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 2 april 2010

Flocken är samlad

Av Larsson - 2 april 2010 17:55


Nu är Ymer hemma och flocken är åter fulltalig. Det blev ett kärt återseende och liten Ysterkvist såg riktigt lycklig ut :)


Ymer är sydd framtill på bogen där man tagit benmärgsprovet och därför tänkte jag att det var bäst att han fick vara själv i gästrummet. DET tyckte Ymer var ett nesligt beslut! Försökte förklara för honom att även om Quba i hjärtat är en snäll gosse så är han faktiskt OMÅTTLIGT klumpig.

 

 - Men Gurra då, sa Ymer, Gurra är ju ändå min brorsa...

 

Och så fick det bli. Gurra & Ymer kamperar ihop i gästrummet. Just nu ligger de på sängen, tätt, tätt ihop. Det riktigt strålar Du & Jag om dem :)

Quba och Hjalmar får hålla till i resten av huset.


För Ymer gäller nu att han vilar. Medicinering är ändrad (igen!) till att omfatta Baytril (antibiotika) och Prednisolon (kortison).  Nu hoppas jag mycket på att det genom den går att hålla hans temperatur i schack. Så länge den håller sig under 40 grader så är det ok, enligt vet. Annars blir det till att återvända.


I hemgångsrådet står det; "Flera prover är tagna. Tyvärr finns risk att orsaken är allvarlig och cancer kan inte uteslutas"

 

Just den meningen vill jag inte läsa. Nä, jag hoppar över den och istället fokuserar jag på; "Vi håller tummarna för fina Ymer"

 

Och DET ska jag också göra!!

 

It ain´t over 'til the fat lady sings...

 
 
Ingen bild

Jeanette och Dino

2 april 2010 18:30

Nej tänk för att den meningen tänker inte jag heller läsa!
Jag blir nästan tårögd när jag tänker på hur Ymer Ysterkvist och Gurra Aktersnurra kamperar ihop, så mysigt för dem båda att ligga sked med brorsan. ♥♥♥
Måtte det gå bra med allt!!!

 
Britta

Britta

2 april 2010 19:43

Jag rullar genast ut bönemattan igen - verkligen -och på allvar!!!

Är det bara mig det hänger på så lovar jag att aldrig ta en ton mer.....

http://www.oxberget.se

 
Ingen bild

Gunvor

2 april 2010 20:01

Önskar dig och Ymer en lugn fortsättning på helgen. Hoppas, att tempen håller sig under 40-srecket och att Ymer kan få tillbaka krafter nog att opereras. Tänker på er.

 
Lotti

Lotti

3 april 2010 00:39

Lilla Ymer Ysterkvist. Sov så gott nära din bror. Vila ut och samla krafter så att du kan bli frisk för då ska du och jag träffas! Så är det sagt och så får det bli. Och vet du, jag är ganska trevlig. Och så har jag typ världsrekord i att orka klia länge. :)

Och Larsson. Sov gott du med.

Kram!

http://lottiestrin.blogspot.com

 
hovslagaren

hovslagaren

3 april 2010 01:05

Åhh! Vi håller tummar, knyter tassar och slår med hovar för att grabben ska bli frisk!
Pussa honom från oss!

http://hovfixaren.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

3 april 2010 09:32

Jeanette; Ja, det är mysigt att se de tillsammans. Gusten är såå vänlig och pussar så ömt på Ymer. Jag tror att Gurra är vättevärldens svar på Florence Nightinggale :)

Britta; Men det kanske är det du SKA göra? Ta ton, sätta ned foten, rynka pannan och med barsk stämma säga: NU får det vara nog!! ;)

Gunvor; Tack snälla du för hälsningen!

Lotti; Världsrekord i att klia länge!!! HENNE måste jag få träffa, sa Ymer och fick något längtansfyllt i blicken.

Ja du, Lotti - du VET du vad som är betydelsefullt i en vättes liv :)

Hovslagaren; Pussar utdelade! Ymer blev glad :)

 
Ingen bild

A-K

3 april 2010 10:20

Lilla söta goa fina speciella Ymer! Jag vill inte på nååågot sätt härma eller bräda dina andra beundrarinnor men jag vill bara tala om för dig att jag är helt säker på att efter din matte (första plats) är jag en klar tvåa i följande världrekord:
Att skämma (inte skrämma!) bort små söta goa fina speciella vättar med bullar, kex, kuliga saker, klappa ditt mjuka fina huvud och dina gosiga öron, leka, busa och gosa. Skulle du vilja träffa mig när du blir frisk och kry igen? Det vore så roligt! Påskpussar till dig och dina familjemedlemmar!

 
Ingen bild

Larsson

3 april 2010 11:21

A-K; Hahaha...det låter som Ymer får ge sig ut på turné när han väl blir frisk!

Jag får väl lov att göra en trailer för hans turnélista. Lite som reklamen för filmpremiärer...

"Ymer Ysterkvist - snart på en plats nära dig"

 
Ingen bild

A-K

3 april 2010 11:30

JAAA! Väntar ivrigt redan!

 
Ingen bild

Utmanaren

4 april 2010 09:32

Nej, sjunga tänkter jag verkligen inte göra, så det kommer att gå finfint det här!
Heja Ymer!!!

/The fat lady

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Värdering


Skapa flashcards