Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Det spökar till sig

Av Larsson - 31 maj 2010 20:53


Skönt att ha jobbarhelgen avklarad så man kan ägna sig åt väsentligheter några dagar. Som att träna de små hundarna, gå till tandhygienisten och bedriva "househunting".


Fast idag har det inte blivit något av ovanstående. Idag har det bara blivit rast & vila, kortpromenad med hundar, fika på altan, en längre kortpromenad och mera fika. Nu i sällskap av Granne men fortfarande på samma altan. Sen lite pasta med spenat och därefter en längre promenad tillsammans Granne och alla fem hanhundarna.


Efter en sån ansträngande (host, harkel...) dag bestämde jag att jag behövde stärka mig med något. Raskt korkade jag därför upp den flaska som jag fick i present i fredags och jag måste säga, DET var gott! Det var exakt vad den Larssonska kroppen behövde ;)


Så...nu sitter jag här med det lilla glaset och smuttar och försöker hitta en bild som kan motsvara den Utmaning som kom till mig från Irene,  att publicera den 10:e bilden.

Nu gäller det bara att lösa detta med "10:e". Mina bilder ligger liksom i mappar och mapparna ligger i sin tur på minst 10 olika ställen.

"Men för jösses, du får väl vara lite kreativ!" sa Irene och suckade säkert djupt över mitt sätt att se problem där det egentligen bara finns möjligheter.


Och medans jag är kreativ och söker möjligheter så kan väl ni titta på bilder på Quba.


- Sådärja, det här borde göra susen!

  

- Tralla la, vad skådar mitt norra? Inga spöken iaf, he he he...

 

 

 - Meeen, va´ tusan????? Nu spökar det visst till sig! IGEN!!!!!!!!!!! 

 
ANNONS
 
Lotti

Lotti

31 maj 2010 23:02

Hahahahahahaha ÅÅÅÅÅ hahahahahahaha

Näääee, jag orkar inte!

http://lottiestrin.blogspot.com

 
Ingen bild

A-K

31 maj 2010 23:08

Haha du köpte skylten alltså! Den gjorde ju susen Quba ser inte alls ut att vara rädd för stygga spöken längre!

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

1 juni 2010 07:49

Stackars Quba, men han tordes iallfall lipa åt spöket... :)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

1 juni 2010 09:20

Lotti; Jodå, du orkar! Se det som ett träningspass - bra för magmusklerna :)

A-K; Ja, den var ju bara ett måste. Tack för tipset!
Och när det gäller spöken så har du rätt, han är inte rädd för de längre. Men skyltar - de ska man passa sig för!!! säger Quba

Jeanette; En liten millisekund, sen åkte tungan in fortare än kvickt :)

 
Bitte

Bitte

1 juni 2010 15:47

Hörrdudu Quba! Vi har absolut inga ssssspöken här (om man inte räknar Valpen, förstås). Du skulle kanske fundera på att ge dig ut på turné, du också (det verkar ju vara så populärt). Flåsiga hälsningar
Cirkus (briard)

http://www.dietdog.se/dogblogg

 
Ingen bild

Quba

1 juni 2010 21:12

Bitte & Cirkus; Spöken vet jag vad det är men turné, det känner jag inte till. Går det att äta?

Just nu håller jag på att ta simlektioner. Min matte säger att om jag lär mig simma då kommer inga spöken att kunna ta mig. Och eftersom jag är en schäfer så TROR jag på allt min matte säger. Så nu övningssimmar jag allt vad tygeln håller!!

 
Irene

Irene

6 juni 2010 22:16

Men hur tänker du Larsson? Är inte fika, mer fika, hundpromenader, ännu mera fika, mera hundar, är inte detta väsentligheter?! Frågar man sig upprört.

Sen så läser jag ju vad Quba skriver "eftersom jag är en schäfer så tror jag på allt vad min matte säger". Heureka! Nästa hund får bli en schäfer.

Fast... en liten vätte går ju inte att motstå...

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

 
Ingen bild

Larsson

6 juni 2010 23:56

Irene; Tja, tänkte och tänkte...jag kanske inte tänkte alls eller så tänkte jag fort. Och helt uppåt väggarna! :)

Det sista har du absolut rätt i - en liten vätte GÅR inte att motstå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se