Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Semestertips

Av Larsson - 30 juni 2010 03:46


Jag kommer inte att ha  semester denna sommar, vilket vållar mina kollegor lite huvudbry. Själv känner jag ingen oro. Nä, jag ser med tillförsikt fram mot en sommar i arbetets och flyttens tecken för att sen, när september infinner sig, ta en omåttligt låååång semester. Men som sagt, kollegorna är oroliga.


Eller iaf en kollega.


Han skickade mig dessa förslag på alternativt semesterfirande som jag kunde bedriva i hemmet.


==========


Här kommer några tips hur du kan förvandla ditt eget hem till ett strålande semesterparadis!

 

Flygsemester:

 

 

Packa 20 kg sten i den mest otympliga resväskan du kan hitta.
Bär sedan runt på den ca 2 timmar i din lägenhet.
Sätt dig i en barnstol, bind fast armarna från armbågarna i armstöden och
be en så stor människa som möjligt att trängas bredvid dig.
Försök sedan att äta med kniv och gaffel ur en liten papplåda.
Be personen bredvid dig välta ett glas rödvin på dig och sedan spy i en papperspåse.

 

 

Utlandssemester:

 

Köp ett solariekort ā 10 ggr och använd alla under en och samma dag.
Njut kvällen med mycket sprit eller måttligt intag av ricinolja och natten
med barhäng vid toalettstolen.

Nästa morgon, gå ut barfota och trampa i glas, vrid upp alla elementen på högsta värme och sitt sedan inne resten av veckan med foten i vädret. Skriv kort till dina nära och kära och skryt om hur varmt och skönt det är.
 

Stugsemester:

 

Stanna hemma, stäng av elen och varmvattnet. Ät konserver varje dag direkt
ur burk och även rå korv.
Köp klipulver och riv dina lemmar blodiga.
Kladda på myggoljan för autentisk lukt.
Läs samma gamla Hemmets Journal från 1971 om och om igen.

 

==========

 


Jag säger bara; Tack Anders! Du är allt en sann humanist du. Alltid så full av kloka och insiktsfulla råd som du glatt strör runt dig UTAN att någon* har bett om dem...

 

* Ett klargörande, med "någon" i meningen ovan, avses JAG!!!

 
ANNONS
 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

30 juni 2010 08:37

hahaha! DEN är bra! Hussen här hemma (som tycker att det är skönast hemma på sin egen kammare) brukar hänvisa till den när jag vill åka på semester. :)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

A-K

30 juni 2010 08:48

Larsson! Vet du nu känns det som jag alltid har semester:
*äta med kniv och gaffel ur en liten papplåda = ja det är bekvämt med färdigrätter
*be personen bredvid dig välta ett glas rödvin på dig = behöver ingen hjälp med detta är drullig själv
*be en så stor människa som möjligt att trängas bredvid dig = är bred själv så det räcker
*ät konserver varje dag direkt ur burk = spar disk
Alltså varför ska jag ha fyra veckors semester???

 
Anna

Anna

30 juni 2010 09:46

ha ha ha - helt underbart! Vilken variant väljer du?

http://www.freewebs.com/stubbochsvans

 
Ingen bild

Utmanaren

30 juni 2010 11:15

Vilka kalasidéer!
Då jag inte ska resa någon stans på min semester så har jag nu något att verkligen se fram emot!
Tack, Larsson! Tack!!

 
Ingen bild

Larsson

30 juni 2010 18:56

Jeanette; Men vilken husse! Du borde nog skicka honom på mansläger. Finns säkert något som tar upp just den saken, "Semester firar man på bortaplan". Rollspel och PowerPoint-presentationer kommer att göra susen ska du se!

A-K; Skänk veckorna till mig, vettja!! Jag lovar att ta väl hand om dem :)

Anna; Jag kör med egen variant. Jag ska kånka kartonger och skura garderober. Uj uj, så avkopplande det ska bli!

Utmanaren; Tacka inte mig. Tacka min kollega. Eller förresten, strunt i det!

 
Ingen bild

Karin med y,D och A

30 juni 2010 20:00

Ta stugsemestern.....

 
Ingen bild

Larsson

30 juni 2010 23:22

Karin; Det kanske blir så efter flytten. Som en enda lång hemmagjord stugsemester :))

 
Ingen bild

Qsinen

1 juli 2010 11:08

Jag säger bara Näe fy vad hemskt, det ska va hammocken, bok, hundar o rosendoft.
Konservburkar skulle förstås lösa alla utfordringsproblem. Direkt ur burk o disken är borttrollad. Fint!

 
Ingen bild

Larsson

1 juli 2010 21:45

Qsinen; Eller vad sägs om gungsäng, ek, hunddoft o ogräs. Och filmjölk med jordgubbar! Funkar finfint sånär på att det inte blir helt diskfritt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se