Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 8 september 2010

Måste bara få visa

Av Larsson - 8 september 2010 06:03


I gårmorse när jag kom hem så hade någon pyntat min gran.Måste ha varit slitigt för vem det nu än var, att få till allt det där bara över en natt!

Undrar vem det kan ha varit? Jag tror inte på Hjalmar för så händig är inte han. Inte så tålmodig heller för den delen. Nä, jag riktar alla mina misstankar mot den här individen...


Jamen, se själva! Det är ju liksom stämplat SKYLDIG! över hela uppenbarelsen.


Snart ringer det ut från det här arbetspasset. Ska bli skönt! Känner att jag inte riktigt har tid att jobba. Och då menar jag, jobba på jobbet. Nej, jag har ju jobb hemma så jag klarar mig ;)

De senaste dagarna har jag bl a målat en spalje. Och det har tagit tid, ska jag säga. Kan inte begripa att det kan finnas så många sidor på en rund stång!!!


Före och...


...efter!


    

 
ANNONS
 
Götenegänget

Götenegänget

8 september 2010 07:25

Skönt att du är tillbaka.
Har saknat alla roliga/bra/intressanta inlägg och alla vackra/roliga/härliga bilder.

http://www.mizacks.se

Larsson

8 september 2010 18:07

Åh tack åh tack! Jag blir alldeles generad. Men väldigt, väldigt glad :))

 
Kerstin

Kerstin

9 september 2010 08:04

Tänk om man var lika flitig med saker och ting som din fina nätbyggare. Nät, är DET som är din nätanslutning kanske? Ser ut som om problemet är fuktskador och därför som du har problem med uppkopplingen :-)

http://kerstinnilsson.blogspot.com

Larsson

10 september 2010 19:47

DÄR sa du ett sant ord! Klart jag inte har nån kontakt med det virrvarret. Ett virrvarr som dessutom är fuktskadat!!! Jämrans oxå :(

 
Ingen bild

Pia

10 september 2010 10:45

Har glömt fråga....? Såg du på Go´kväll när Barbro Börjesson hämtade sin egen privata valp. En västgöte f´stå´s! I Vara,en med "nada" svans. Ganska ful, -nä, jag bara skôja, ALLA valparna med,utan o halv svans var ljuvliga! Jag följer inte detta program utan fick se av en händelse.Som jag fattade hade det inget med hundskolan eller så att göra utan de skulle följa upp när hon köpte valp som en serie. Det verkade intressant tyckte jag. Bara så du vet. Tuudeloo,;-)

Larsson

10 september 2010 19:42

Nä, se det hade jag inte sett! Får en väl lov å titta vid tillfälle, för små söta vättar kan man ju aldrig få för mycket av ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se