Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 17 december 2010

Tur

Av Larsson - 17 december 2010 14:49


Hade jag inte tur idag så säg? Jomenvisst, när jag som bäst skulle börja fösa & ösa bort all snö som dråsat ner under natten så dyker plogbilen upp och utan att jag ens bett om det så plogas även min infart!! *LYCKA!!!!*


     
En annan sak som jag också kan glädjas åt är att jag i januari kommer att börja på universitetet! Jodå, jag ska läsa Foto & Visuell kommunikation. 

Så bli inte förvånade om det fr o m slutet av januari inte står ett enda skrivet ord i denna blogg. Jag kanske bara lägger ut bilder som ni får tolka! Oj, oj, oj...ska inte DET bli kul, så säg?!? :)


Nu har jag inte tid att sitta vid datorn längre måste hjälpa Grabbarna att skriva önskelista till Tomten.

  

 
ANNONS
 
Irene

Irene

17 december 2010 19:24

Låt oss se, nu ska det här bli lite strukturerat;

a) du är värd all plogning i världen, Larsson! Heder åt sådana plognissar!

b) Grattis! En synnerligen välvald kurs måste jag säga, MEN

c) "inte ett enda skrivet ord"?! Nädu Larsson, det går vi inte med på. BÅDE ord och bilder vill vi ha. Mycket av allt, dessutom. Kom ihåg det!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

17 december 2010 20:25

Ärligt talat Irene, jag kommer nog inte att kunna avhålla mig! Från att skriva, alltså. Vore lika ouppnåligt som att jag skulle ligga lågt med pratandet. Håller ju knappt tyst när jag sover ;)

Dessutom måste jag kanske med ord förklara mina bilder. Om ni (mot förmodan) skulle gå bet. Annars blir det ju en rysligt tråkig envägskommunikation och så vill man ju verkligen inte att det ska bli!!

 
Ingen bild

Lars P

18 december 2010 09:40

Instämmer helt och fullt med Irene !!!

Larsson

18 december 2010 12:53

:))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se