Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 21 december 2010

Full fart mot julen!

Av Larsson - 21 december 2010 04:11


Snart kommer han. Tomten, alltså. Oh, så jag ser fram mot alla klappar!! Jag har ju verkligen jobbat på detta med att vara snäll. Rent ryyysligt snäll har jag varit och det fleeera gånger. Jodosåatt, nog borde det bli utdelning denna jul, alltid. :)


Utdelning var det redan i helgen faktiskt. Jag gjorde en snabbvisit på Stora Stockholm och fick diverse gratisprodukter från olika hundmatsleverantörer. Man kunde inte annat än säga; Tack!

Och eftersom man "tjänat" så mycket pengar på alla gratisprodukter så hade man ju en rejäl slant att handla annat för. Tänk så bra det kan bli ibland ;)


Om kvällen bjöds det på mat & prat hos Granne. Rådjur med vidhängande rödvin som riktigt smälte i munnen. Man kunde inte annat än säga; Tusen tack!!


Annars handlade väl helgen mest om snö, snö och mera snö. Tog jyckarna (ja, inte Gurra då) för en sväng i skogen. Med snö upp till knäna och nordanvinden vinande runt öronen föreslog jag att vi skulle leka Barnen från Frostmofjället men Quba ville inte vara get så det blev inte mycket av den leken. Istället gick vi hem och hade Soffpotatismästerskap. Här gick jag ut som solklar segrare och utdelade pris till mig själv i form av en stärkande eftermiddagslur. Tänk så bra saker man kan vinna ibland ;)


Måndagen gick i stort sett i samma snötecken. Skotta, skotta, skyffla var det som gällde om man inte ville köra fast. När hotet om fastkörning var avvärjt övade Quba Vedhämtning. Han börjar bli riktigt duktig och det glädjer mig stort eftersom SMHI har lovat kyla med stort K i mitten av veckan!


I mitten av veckan ska Gusten till veterinären för att ta bort sina stygn och jag ska till frisören för att ta bort lite överflödigt huvudhår. Sen blir det även ett julbad och sen...ja, sen kan Tomten komma!


  

 
ANNONS
 
Irene

Irene

21 december 2010 06:57

Men... ville han inte vara get?! Vad är det för julestämning? Julsamarbete? Julefrid? undrar man upprört. Har Quba månne tänkt på det där med "tomte" och "snäll"?

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

21 december 2010 20:56

Visst är det för träligt!! Men jag får skylla mig själv - skaffa en schäfur sådär utan att tänka. Efter.
Nä, tacka vettja vättar. Hade jag bett Ymer hade han iklätt sig rollen som både get. Och barn. Och Kung Bore. Samtidigt!!!!

 
Bitte

Bitte

21 december 2010 09:35

Larsson, det där med tomten och det... Jag är också snäll, så det så, men här har det inte varit någon tomte på mycket, mycket länge. Däremot vet jag massor av människor – i alla åldrar – som inte är snälla men som får hur många som helst. Men om JAG hade varit tomte så hade jag kommit raka vägen till dig. Med verser på varenda klapp. Och bara fina saker, sånt som du och grabbarna verkligen önskat er. Nu är jag ju inte tomten men ber ändå att besvära om en fröjdefull jul.

http://www.dietdog.se/dogblogg

Larsson

21 december 2010 20:49

Verser som är det BÄSTA jag vet!! :)

Du Bitte, kan du inte leka att du är Tomten? Det där med klapparna kan du hoppa bara jag får en vers. Eller sju. Såna där verser med rim och reson. Förresten, skippa resonet och håll dig till rimmet. Blir ju så mycket enklare då. Visst då? ;)

 
Ingen bild

Lotti

21 december 2010 10:07

Hörredu Larsson. Jag tycker du är jättesnäll! Ocvh om det inte vore för att vi sitter i samma båt och jag också skottar dagarna i ändå så skulle jag komma och skotta åt dig lite varje dag. I julklapp. Bara för att du är så snäll.

Larsson

21 december 2010 20:44

Åh, nu är du så där snäll som bara en Lotti kan vara! Jag vill också vara sådär snäll och hjälpsam. Vad sägs om att jag ror medans du skottar? Jag menar, vi sitter ju ändå i samma båt... ;)

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

21 december 2010 20:14

oooowiiii! vilket fint självporträtt du har gjort! ;)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

Larsson

21 december 2010 20:41

Jovars...ganska likt originalet är det också *blink, blink*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se