Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 24 december 2010

Julhälsning

Av Larsson - 24 december 2010 20:57


Först måste jag få önska Er alla en synnerligen


God & Glad Jul!


  

Sen vill jag bara säga att den där Tomten,

han är allt är en riktig...riktig...ja, en riktig

 spelevink.


   Johodå, för i julgåva förärade mig var en ispropp!


I  VATTENLEDNINGEN ! ! ! ! ! ! !


  Hörru Tomten, du får tycka att jag är ohyfsad

men jag tänker INTE säga Tack! :(


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars P

24 december 2010 21:28

Tycker nog att det var en synnerligen ohyfsad tomte !! God Jul på er !!

Larsson

25 december 2010 06:10

Där sa du ett sant ord! Ohyfsad var precis vad han var!!!

God Jul på dig själv! :)

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

24 december 2010 22:11

Alltså Larsson. Om man ska få det man vill ha i julklapp får man ibland hjälpa till lite själv. Tomten har sååå måååånga barn han ska hinna med, och då kan det bli lite tokigt ibland... (isproppar t.ex går under "liten miss på inköpslistan")
Jag texempel. Jag ville inte ha en ispropp.
Nä för jag gillar varma saker, och inte sådanadäringa kalla isproppar. Så jag gick och köpte mig en VARM fleesemorgonrock som slogs in i paket och öppnades nu på julafton.
MYCKET varmare och skönare än en ispropp var den kan jag lova!
Tips till nästa år! ;)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

Larsson

25 december 2010 06:08

Määäh, kan väl inte köpa klapparna själv heller! Och du, "liten miss", det var väl ändå ett understatement!!!!!!
*putar truligt med underläppen*

 
Ingen bild

Nilla

25 december 2010 08:04

Hej Lena ! Jag har börjat att plocka bilder *L* är inte klar *S* då du har så otroligt många underbara roliga & mysiga bilder....Mvh Nilla

Ps har lite problem med filmerna, men hoppas att det löser sig Ds

Larsson

25 december 2010 19:11

Plocka på, du! Hoppas det löser sig med filmerna.

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

25 december 2010 10:00

Klart man kan! Om man vet att man inte alltid har varit snäll och blid hela året, ja då får man ta det säkra före det osäkra och inhandla något själv... ;)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

Larsson

25 december 2010 19:10

Ja...jo, där har du ju en poäng. Särskilt om man beaktar det där med "snäll och blid hela året..." ;)

 
Lena

Lena

25 december 2010 20:12

Har läst ifatt igen! Och vad ser man? En stackars ynklig Gust! Stackars, stackars, vi skickar kramar! Dock tycker jag MYCKET mer synd om Gusts matte som ska hålla hunden lugn i 12 veckor! Huuur gör man för att inte en Vätte ska studsa? Asca studsar i jämnhöjd med mina axlar varje gång vi ska gå ut. Lycka till!
Sedan en sak jag inte förstår: varför ska du gå en fotoutbildning? Du tar ju redan helt perfekta bilder =D
Såg dig inte på Hundmässan!? Hundarna och jag var där hela söndagen! Synd att jag missade dig!

http://www.kogar.se

Larsson

25 december 2010 22:26

Först vill jag säga; "Synd" Lena, DET är något helt annat ;) men jag håller med att det var tråkigt att vi inte sågs. En förklaring till detta kan vara att jag var där på lördagen. Ja, jag vet - HUR kunde jag gå dit på lördagen när vättarna gick på söndagen?!? Får väl skylla på tillfällig sinnesförvirring. Eller om det är en kronisk sådan...

Sen vill jag säga; Tack för dina uppskattande ord om min fotokunskap! Jag blir GLAD!! :)
Nu är det ju så att kursen kanske inte handlar så mycket om själva fotograferandet utan mera om själva budskapet, vad vill jag ha sagt och hur uppfattas bilderna av andra. Vore ju trist om jag tar bilder på hundar och alla ni läsare uppfattar det som träskmonster, kaninharar m m osv ;)

Till sist, Gurra tackar för kramarna men undrar också "Karamellerna då? Ska jag inte få några karameller??"

Det här med karamellerna kan jag förklara. För att hålla Gusten "på mattan" så tränar vi nu flitigt på "Gå" och "Stå". Går han med/på alla fyra = k/b. Står han "stadigt!!) med/på alla fyra = k/b. Dessutom tränar vi mycket på allt annat som innebär låga ställningar, ALLT för att undvika hopp & studs! Och faktiskt, det funkar. Hyfsat, kanske jag ska tillägga för han har numer en något förhöjd ljudgivningsfrekvens! Men, men någonstans måste han ju göra av sitt behov av hopp & studs :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se