Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 25 december 2010

Ett avslöjande

Av Larsson - 25 december 2010 19:26


Nu kan jag avslöja att det som vi trott varit Tomten, ni vet den där bukstinna, skäggiga, toppluveförsedda gubben som säger sig vara mantalsskriven i Nordpolen, INTE ALLS är Tomten!!


Nä, för den  r i k t i g a  Tomten bor i Örebro. Och är ingen han utan en.... HON! (jag visste det, jag visste det!!!) Nämligen en blond kvinna i sina bästa år som heter Anna i förnamn och Karin i efternamn.


VAD SA NI NU DÅ?????


Ni kanske undrar; hur vet jag detta? Jo, för att Örebrotomten skickade klappar till mig och Grabbarna. Finfina klappar som vi alla fröjdades åt hela aftonen.

Mums & tack bästaste Tomte!!!!


Den där Nordpolentomten, han kom ju bara med en jädrans ispropp. Och är man så nedrig kan man ju inte vara en  r i k t i g Tomte. Det säger ju sig självt, liksom...Oooh, vilken lättnad att det här blev utrett. En gång för alla!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars P

25 december 2010 20:25

Även jag har haft besök av Örebrotomten !! En mycket bra tomte tycker jag !!

Larsson

25 december 2010 22:05

Skulle vilja sträcka mig till att säga; Den bästa! :)

 
Ingen bild

Tomten

28 december 2010 09:29

Vaaa bor Tomten i samma stad som jag!!?? Vilken överraskning :-) Om jag inte är felinformerad är visst allt även Örebrotomten lite smått bukstinn och från säkra källor har jag hört att denne även har fuskat med blondheten och är numera inte både dum och blondin utan bara dum och guldbrun i pälsen...

Larsson

28 december 2010 10:36

Näääe, nu tror jag allt att Tomten narras lite ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se