Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 31 december 2010

Nu är det inte många timmar kvar...

Av Larsson - 31 december 2010 02:16


...innan  2010 går i graven och man kan se fram mot ett sprillans nytt 2011. Tänk, 365 stycken helt oanvända dagar som bara ligger där i en stor hög!


Vad ska man då göra med den där högen? Kan man liksom go with the flow, lite som "Den som har en lever får se" eller måste man upprätta nån form av schema, en minutplanerad att-göra-lista i Excel kanske??


Nääe, där går väl ändå gränsen!


Jag tror att jag ska ägna nästa år till att bara vara. Lite allmänt slö, slapp och likgiltig liksom.


Japp, så får det bli! :)


Borde kanske ha något motto för denna allmänna slapphet? Nåt´ jag kan plita ner i ett passande typsnitt och sen återge lite varstans. Som en påminnelse, menar jag ;)


*tänker....klurar....funderar*

 

Nu har jag det!= * = * = * = * = * = * =


Det är bättre att vara omsorgsfullt overksam

 än att arbeta slarvigt.

 

= * = * = * = * = * = * =Där satt den!!!!


 

   

GOTT NYTT ÅR ! :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Utmanaren

31 december 2010 10:26

Hm, ja hur är det det där med dagarna egentligen?
Ligger dom i en hög där man godtyckligt plockar en som ser bra ut eller är dom hängande i rad på ett snöre för att plockas en i taget eller upplagda som en upp-och-ned-vänd pyramid med nyårsafton som sista bit eller sitter dom som i en lottring där man ser om dagen blev en vinst eller nitlott eller...?
Ja nu fick jag lite att fundera över här i sjuksängen.
Men passar på att önska alla ett fantastikst Gott Nytt År mellan hostattackerna!

Larsson

31 december 2010 21:27

Sjuksängen! Vicke' sk-t :( Men du ska se, nästa år är du frisk igen! Se bara till att äta din glass och inte fuska med pralinintaget :)
Gott Nytt på dig!

 
Ingen bild

Gunvor

31 december 2010 10:31

Det nyårslöftet får du nog svårt att klara av!Overksam ?? Kommer nog att kräva stor ansträngning. Nä, jag hoppas och tror att du kommer fortsätta som förut.
Jag önskar dig och dina fyrbenta vänner ett riktigt Gott Nytt År.

Larsson

31 december 2010 21:19

Tror du det? Tja...men jag ska absolut ge mitt bästa och andra har ju gjort det så det kan väl inte vara såååå svårt... ;)

Gott Nytt till dig med!

 
Ingen bild

dagny

31 december 2010 12:25

Gott Nytt År till DIG med,Ditt motto lät skönt,iaf. vintertid går det ju att följa,sommaren med ljus dygnet runt är det mer energi i kroppen,Hoppas DU får ett riktigt skönt 2011.Kram

Larsson

31 december 2010 21:13

Detsamma till dig och de dina!
Om jag är flitig med mitt motto så kanske jag har fyllt latkvoten lagom till sommaren ;)

 
Ingen bild

Gunilla

5 januari 2011 10:50

Tack för trevlig läsning och härliga bilder under året som gått! Själv har jag slutat med nyårslöften, men det där med att ha en egen latsida har jag funderat över. Löste problemet i somras när jag äntligen fick byggt mitt drivhus - hasp på INSIDAN heter lösningen. Då kan jag sitta där inne och bara göra ingenting mer än njuta. Visst låter det meditativt och aldeles, aldeles uunderbart? Dock har det visat sig kräva starka nerver bland annat när katten kliver runt jamandes på taket, Sture sitter och gråter utanför dörren och Siv försöker gräva sig in.

Önskar riktigt god fortsättning
Några sena julkort från beundrarna finns på:
http://blogg.fallerej.se/#post56

Gunilla

Larsson

8 januari 2011 15:42

På insidan!!! Men det är ju den optimala lösningen :) Nu vet jag vad jag ska försöka knyppla ihop till våren; en liten Larssonholk med hasp på insidan.
Jösses så bra DET kommer att bli! :))

God fortsättning till dig också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se