Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Spårträning

Av Larsson - 24 januari 2011 18:08


När jag nu ändå är på gång så slänger jag in lite bilder på gårdagens spårträning också.Quba har gått upp en nivå i sin spårträning och tränar nu spårupptag.

(notera Handen som så pedagogiskt visar spårriktningen. För er läsare, alltså. Quba får allt lita på sin näsa ;)Kolla kolla!!! Jamen, INTE ett öga är torrt...på matte ;)Sen tuffar han iväg.Och där bakom stenen, 1:a apporten.Funna apporter måste betala sig och i Qubas fall är det dragkamp som gäller!


(vill bara förklara; den "utväxt" ni ser bak på min jacka (se grön pil ) är inte någon sjukligt svulst utan Qubas slutbelöning. Om ni orkar titta till slutet kommer ni att få se den. Och det säger jag, den är väl värd att vänta på! Fråga Quba :)Spåret fortsätter med en vägövergång.Inga problem!Upps, vad har vi här då?


  


En apport! Duktigt, duktig!! 


Som ni kanske ser så är Quba liiite mycket Lean Mean Flismaskin när det kommer till träapporter. Att lämna över en hög med spån efter ett tävlingsspår gör ju inte att man slår poängrekord precis. Visst, med lite klister och tejp så går de säkert att återskapa men jag tror att domarna ändå kommer att ha synpunkter ;)

Så...detta måste vi öva särskilt på.Vi spårar vidare.Över fält...... och genom skog, eller ja, dunge iaf ;)Över vall och ut i traktorspår och där......hittar han "Slutet".Matte blir lycklig och klappar i händerna!Quba blir lycklig och vill ha sin belöning!DEN var väl värd att vänta på? Det tycker Quba iaf :)) 
ANNONS
 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

24 januari 2011 19:36

Jamen alltså! Att Quba är sådäringa duktig på att spåra det förstod man allt. Iallfall JAG, men så är jag riktigt, riktigt smart också, för min hjärna tänker så bra! (som Max sa när han knappt var 3 år fyllda)
Men det jag blir riktigt imponerad över är att Larssonskan inte faller igenom skaren, ty det gör liksom undertecknad. Vad är du för en liten fjärt egentligen, som bara går där ovanpå - ja nästan som Jesus när han gick på vattnet?! *skakar förundrat på huvudet*

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

Larsson

24 januari 2011 19:46

En sån hjärna vill jag också ha!! Var beställer man?

Alltså, MYCKET har jag blivit kallad men aldrig "liten fjärt". Och framförallt inte, JESUS!!!!!!!!
Men jag ska inte sticka under stol med att det känns bra. "Liten fjärtjesus" - det känns ju som väldigt, väldigt...lättviktigt :)))

 
Irene

Irene

25 januari 2011 19:50

Belöning? En sketen liten grön boll? Nädu Larsson, ska du ha mig till att spåra över en stor portion av landsbygden, ja då krävs det redigare belöningsdoningar. Typ kanelbullar eller så.

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

25 januari 2011 22:54

Jag är böjd att hålla med dig, Irene. Ärligt, jag vet inte vad som flög i mig. Säger sig självt att gröna bollar inte är en lön värt mödan! Här gör jag en pudel, en stor sån t o m!! och lägger genast ner bullar, choklad & vin i belöningskorgen!

 
Ingen bild

A-K

26 januari 2011 16:39

Borde inte Quba och Matte också ha sele med matchande text som Gusten? Förslagsvis kan Quba ha texten "Nosig" och Matte "Fjärtig" :-)

Larsson

30 januari 2011 17:40

Ska tänka på saken!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se