Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

Veckan i sammandrag

Av Larsson - 20 februari 2011 15:49


Förutom att glädjas tillsammans med Gusten över hans nyvunna frihet, har denna vecka mest handlat om kyla. Genomträngande isande kall kyla! :(


Måndag - kallt så in i bängen. Varmvattnet fryser. FÖR TREDJE GÅNGEN!!!

Tisdag - freezing  cold!. Shoppar mig en ny, fin och TUNN träningsjacka och hoppas på väderomslag.

Onsdag - Inget väderomslag :(

Torsdag - Kylan håller sitt grepp. Jag ger upp och kallar in Styrkorna!

Fredag - Styrkorna (a k a Röris och Byggare Bob) infinner sig och bygger om det Larssonska vattensystemet. Jag duschar varmt :)

Lördag - Jag duschar. Framåt kvällen går jag och alla i Grannhuset på restaurang.

Söndag - Passar på att duscha.


Jag ser med spänning fram mot nästa vecka...

 
ANNONS
 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

20 februari 2011 16:42

Alltså, det må jag säga vilket spännande liv du har! ;)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Utmanaren

21 februari 2011 11:34

Väl-ondolerad Larrson vid det här laget.
Men du, jag är sugen på kaffe!

Larsson

21 februari 2011 20:43

JA!! Kaffe måste vi ha, det är gott :)

Jag börjar rosta bönor. När kommer ni?

 
Ingen bild

Larsson

21 februari 2011 20:48

Jea; Jodu, hela mitt liv är som en enda cliff-hanger :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se