Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 6 mars 2011

Detaljer

Av Larsson - 6 mars 2011 18:02


Men nu jäklar är det omslag i luften, som paketeraren sa när emballaget blåste iväg!


Sol, vind och nollgradigt, DET är grejer det. Hundarna blir grusiga om magen, den rentvättade bilen blir alldeles lerig och jag, jag blir alldeles lycklig! :)


Våren det är allt en härlig tid. Det blir liksom ett annat ljus och man ser detaljerna.


Som små borttappade tallkottar och...


...små återfunna bollar.Som...ehh?? Nåja...


Som skuggan av en hund


Som en sten som ser ut som en strandad val


Eller om man tittar från en annan vinkel, ett lejon! Ser ni?Jomen, kolla noga! Öga, näsa = lejon :)


För att inte tala om vad man ser när man tittar Quba djupt i ögonen.


Jo, där ser man en fotograferande Larsson!  


 
ANNONS
 
Irene

Irene

6 mars 2011 20:56

Jag såg det, jag såg det!! Lejonet alltså!! Gud vad jag är skarpsynt och bra!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

6 mars 2011 23:54

And from now, you should be called Hawkeye! ;)

 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

7 mars 2011 06:46

Jamen tänk jag då, Irene! som såg både den strandade valen, lejonet, kottar skuggor och en och annan Larsson i ett Quba öga! De ni!

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

Larsson

7 mars 2011 10:47

Nu ska ju inte jag ta ordet från Irene, men jag kan ändå inte låta bli att framföra en undring, "kottAR"..."skuggOR"??? Vad är det jag missat? Jag ser då bara EN kotte och EN skugga och då har jag ändå glasögonen på mig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se