Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 6 mars 2011

Inspirerade

Av Larsson - 6 mars 2011 18:49

Ja, det är precis vad Grabbarna Grus blir! Dels av det vackra vädret men också av stafetter, norsksvenska sammandrabbningar, slalom och Vasalopp.


"Vi vill också!!!" gläfser de i mun på varandra.


"Åka skidor?" frågar jag lite förundrat.


Nu stannar de upp och tittar ömsom på mig, ömsom på varandra och sen suckar de. Djupt!!


Jag anar att de två är rörande ense. Om vad är jag inte riktigt säker på men jag tror att det har med mig att göra ;)


Nåväl, jag tar med mig Grabbarna ut så att de får göra det som de så gärna ville, vilket visade sig vara Tävla!

De tävlade i att skälla mest, nosa först, pinka högst och sen i att springa fortast.Å här kommer de in på upploppet...Ysterkvistaren i klar ledning. Har han bara krafter kvar så borde det räcka hela vägen. Tror inte Gurra klarar att ta in det försprånget...


Men Gurra kämpar på, ser faktiskt oförskämt pigg ut, men ska han verkligen hinna??


Men vad händer?? Ysterkvistaren stannar liksom upp! VILKEN DRAMATIK ! ! !


Ysterkvistaren stumnar totalt! Har tappat all ork... och Gurra som har ytterspår, han kommer förbi! Ska det bli Gurra som tar hem det här loppet?Visst är det så, visst är det så! Gurra känner helt klart segervittring men.... Ysterkvistaren ser ut att ha hittar rytmen igen. Vi ska nog inte räkna ut honom ännu!


Uj så han SLITER där bakom!! Kan han verkligen komma tillbaka???


...nej, det går inte vägen! Ajajaj... Det är istället Gurra Gustavsson som tar hem segern! Helt OTROLIGT! Nästan borträknad vid sista hårnålskurvan och sen en formidabel upphämtning på upploppet. En strålande insats med tanke på den senaste säsongens skador!!

 
ANNONS
 
Irene

Irene

6 mars 2011 20:57

Jamen herregud, Gurra gör ju precis som Northug - stoppsladd vid målgången. Är han lite norsk av sig?

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

6 mars 2011 23:49

Norsk??? Nä, det hoppas jag verkligen INTE!!!
*ooops...nu slant jag allt på tangenterna. Blev ju hur politiskt inkorrekt som helst! Snudd på opolitiskt t o m*

Nej Irene, jag har inte upptäckt några drag från vårt vackra grannland i honom.
*sådärja, nu ska jag väl slippa att skriva om pudlar...*


 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

7 mars 2011 06:48

Bli ikke så sikker på de du Larsson!

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

Larsson

7 mars 2011 10:37

Säg inte att jag nu är i blåsväder!! Shit oxå :(

 
Bitte

Bitte

7 mars 2011 10:47

Jag gjorde det! För allra första gången någonsin insåg jag tjusningen i det där med folk iklädda platskläder och skidor och som ser ut som om dom behöver kräkas (igen). Vetteloppet är min grej, verkligen. Andlöst spännande! Hisnande dramatiskt! Och oändligt vackert! Tack, grabbar!

http://www.dietdog.se/dogblogg

Larsson

7 mars 2011 10:58

Precis, vad är ett Vasalopp i jämförelse med ett Vättelopp? Bara urbota trist om ni frågar mig. Nääe, det är bara för den där Vasagustav att ta ner skylten för nu är det andra grejer som gäller!

 
Ingen bild

Ia

7 mars 2011 15:18

Underbart! Här i Skåne får det bli vallning på hårt grus. Inte en gnutta snö så långt ögat når.
Avvi blev vaccinerad idag. Och vägd. Inte så kul. Med vikten.
Skyller på cortisonet (och köttbullsbitarna). Nu skall här käkas dietfoder...

Larsson

8 mars 2011 15:45

Ingen snö?? Inte ens en gnutta??? Nä, nu jäklar måste jag flytta!

*googlar på "Flyttbil - enkel resa Skåne*

 
Lotti

Lotti

8 mars 2011 15:07

Hej hej! Jag bara säger hej :) Otroligt spännande det där med räven hörredu, och V I L K A bilder!!
Stor puss till alla vättarna, och schäfern (som ser helt normal ut... såvida inte onormala blandraser också ser ut så där) och pansarkatten!

http://www.bassholmen.com

Larsson

8 mars 2011 15:41

Men hej, hej själv du! :)

Pussen framförd, även till schäfern. (om det nu är en schäfer... ;)

 
Qsinen

Qsinen

8 mars 2011 22:14

Spännande värre! Vilken tur att jag slapp se det här live på tv för då hade jag gnagt sönder mina knogar.

http://www.dogart.se

Larsson

8 mars 2011 23:07

Men vet du, jag tror inte du hunnit. Det var liksom över på 30 sekunder blankt! Från början var min tanke att filma men...tja, den hade ju liksom slutat nästan när den börjat och då blir det ju inte mycket till raffel :)

 
Marie & Miqro

Marie & Miqro

9 mars 2011 15:00

Jag har sagt det förut men jag säger det igen: Du är underbar Larsson! Jag älskar att läsa din blogg!! No further comments ;)

http://www.miqro.se

Larsson

9 mars 2011 15:17

Först; Tack! :)
Sen; Joo, du måste fortsätta skriva kommentarer. Jag ÄLSKAR nämligen att läsa de!!! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se