Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 11 mars 2011

Medaljens sidor

Av Larsson - 11 mars 2011 21:31


Medaljens framsida;

det blir ljusare och ljusare för var dag som går! Sånt gillar jag :)


Dito baksida;

tiden verkar gå så mycket snabbare när det är ljust. Sånt gillar jag inte :(Jag kom ihåg det som igår att jag gjorde inlägg här på bloggen men verkligheten säger att det nästan är en vecka sen!! Vad hände, undrar jag och tänker tillbaka i tiden...


Måndag - Jag pluggar foto. Det är bländare hit, skärpedjup dit, det är Window vs Mirror och det är rödpenna och överstrykningspenna och det är klotterblock (ett VÄLDIGT klottrigt block!) och över alltihopa, en känsla av att jag nog borde gått en kurs i studieteknik. Först!


Tisdag - Jag firar Kvinnodagen tillsammans med mor och syster. Vi dricker kaffe, äter muffins och pratar. Grabbarna är också med. Nu kan jag väl inte med bästa vilja i världen påstå att de till fullo har förstått konceptet med Kvinnodag men själva firandet, där är de på!

När gamla mamma konstaterar "Jamen, det SER man ju att de är hungriga" då vet Grabbarna att det kommer att vankas både stekta sparvar och manna.


Att jag försöker förmana mor till att inte passa upp på manfolk på självaste kvinnodagen, det lönar sig föga. Nä, hon och Grabbarna är liksom i en egen värld, en värld av djuuupt samförstånd och där någon annan icke göre sig besvär.

Herre min dar ändå....


Det blev en kraftig ransonering på jyckarnas kvällsmål den dagen kan jag säga :)


Onsdag - Jag åker till den avlägset belägna Outletbutiken tillsammans med Pensionatsföreståndarinnan och hennes hjälpreda. Jag köper en pastasallad och en bit citronpaj. Mums!


Torsdag - Jag jobbar på dagen (jomen, ibland så...;) och på kvällen är det möte i vägföreningen. Mycket trevligt möte då ordförande är en mästare på fikabrödstillverkning. Uj uj uj, sicken god chokladkaka! :)


Fredag - ja, det är ju idag det och då har det blivit lite mys & pys, kloansning och en lång promenad i vårsolen och en resa till jobbet. Nu räcker det väl inte med resan utan jag får nog allt kvarstanna här några timmar. Det gäller ju att fylla upp kvoten av arbetade timmar så man blir tilldelad ersättning liksom ;) 
ANNONS
 
Qsinen

Qsinen

12 mars 2011 11:27

Du är so klok du kära Qsin. Att hänga medaljerna på väggen med framsidan ut och solen lyser och timmarna rusar. Men fint! Baksidan kan du vända upp på natten och sova många långa timmars skönhetssömn.
Och så tycker jag att den där Kvinnodagen fick lite väl mycket manlig uppmärksamhet. Smarta dom där grabbarna;)

http://www.dogart.se

 
Kerstin

Kerstin

12 mars 2011 13:30

Inga problem med att hålla igång förstår jag. Visst är det så att man helst skulle vilja jobba lite mindre för att hinna med allt man vill göra. Men för egen del får jag nog finna mej vid att jobba fullt:-( Men jag har ju hobbies som förgyller tillvaron:-)

http://kerstinnilsson.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

12 mars 2011 18:22

Hrmm pastasallad och citronpaj på outlet? Var det gamla grejor eller rent överskott?! Bara en stilla undran från södern...

http://www.syndattsäga.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se