Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Ett förtydligande

Av Larsson - 13 mars 2011 05:06


Den uppmärksamme läsaren Jenny (ni vet hon som har anammat samma devis angående sin egen blogg som tillverkare av vällagrade mögelostar; 

Röres icke i onödan - Blir bäst om det får ligga till sig! ;) 

hade en liten undring angående Outletbutik och intag av pastasallad och citronpaj,  var det månne gamla grejor jag åt?


Jag tycker det var en befogad undring,  för hur ska ni läsare veta vilka sorters Outletbutiker som jag bevistar. Finns ju så många obskyra affärer nu för tiden.


Men Jenny, på just denna Outlet bestod överskottet av kläder och inredning. Cafédelen byggde på ett helt annat koncept. Tror jag iaf... ;)


Och som du förstår så blev det ju inte bara inköp av sallad och paj. Nääe, det blev två påsar annat också men det kanske vi inte behöver prata högt om.


* * * *

 

När jag ändå är på gång...


Inte nog med att jag pluggat foto den gångna veckan, jag har även praktiserat det. Här kan jag konstatera att det minsann är högst besvärande att ögat inte är vad den en gång varit. Och att använda glasögon när jag fotograferar det funkar liksom inte!


Planen var att ta en serie bilder av Quba och när jag väl kommer hem och tittar igenom skörden, vad skådar då mitt norra?


Jo, där i bakgrunden har en vätte som en sann linslus, intagit en strategisk placering! Men för bövelen!!

 

 
* * * *  

 

En annan sak som fortfarande gnager lite i mitt bakhuvud är detta med Quba. Alltså, det är nog nått som inte är helt normalt med den jycken! Se bara på dessa bilder.


Är det fullt normat att inta en sån här ställning?


Man kan ju inte låta bli att undra lite...


Och här då - huvudet roterar medan resten av kroppen är stilla. Är DET normalt?


Här ser han äntligen ut som vilken schäfer som helst...


...och även här. Men....från detta tillsynes normala stillaståendet....


...sker då detta! Men hallå, sååå gör väl inte en schäfer???


Att han kommer dragandes med pinnar kan väl anses som ganska normalt men...


...nog tycker jag att skuggan avslöjar något! En varulv kanske? Eller, närulv...

 
ANNONS
 
Marie & Miqro

Marie & Miqro

13 mars 2011 09:03

Vad underbart vacker han är Quba!! Sen hälsar Miqro att den där lilla vätten gör helt rätt, man ska posera när en kamera plockas fram säger han.

http://www.miqro.se

Larsson

13 mars 2011 13:45

Haha, jaa du Marie, det säger kanske en del om mina hundar. Kameran har för de blivit vad ringklockan blev för Pavlovs hundar :))

 
Ingen bild

Ninnie

13 mars 2011 09:30

Av det jag ser på bilderna tycker jag nog att det mest onormala med honom är att han är onormalt vacker :o)

Larsson

13 mars 2011 13:40

Åh Ninnie, menar du det? Isf känner jag lugnet! Att han bara är onormalt vacker känns liksom hanterbart :)

 
Ingen bild

Gunvor

13 mars 2011 10:34

Håller med om, att glasögon är ett elände, när man ska fotografera. Glasögonen immar igen, och det är omöjligt att se, vad man fotar. Jag undrar i alla fall, om Larsson inte har lärt sig att manipulera foton på kursen.

Larsson

13 mars 2011 13:33

Det kunde man kanske tro men nej, Gunvor - det du ser är hur det faktiskt såg ut!
Jag har nämligen ett motto som jag håller benhårt på; ALDRIG photoshoppa ihop en bild!! Beskära ja, ändra kontrast ja men inte mer. Manipulerar jag bilder så är glasklart för den som tittar, t ex att jag klistrar in stjärnor, huvudbonader m m.
Fånigt motto kanske men sån är jag :)

 
Anna

Anna

13 mars 2011 11:24

Piggar alltid upp att läsa om era bestyr.
Tycker Qubas skugga liknar Lisa Toffts figurer - ungefär som den på min kylskåpsmagnet där det står "Lydnadskurs kan du vara själv" http://lisatofft.se/product.html?product_id=120&category_id=9 - han kanske försöker säga att du ska börja med agility istället ;)

http://www.freewebs.com/stubbochsvans

Larsson

13 mars 2011 13:19

Hahahaha, ja det är förmodligen precis vad Quba vill ha sagt :)
Däremot är jag ytterst tveksam till att agility skulle vara ett alternativ. 40 kg forcerande dunderklump med flaxande fötter...nja, jag tror våra framgångar i den grenen skulle bli små. För att inte säga, obefintliga ;)

 
Irene

Irene

13 mars 2011 11:30

Vilken tjusig grabb Quba är! Och vilka tjusiga bilder - men sen måste jag ju säga att en bild blir liksom alltid lite bättre, får en liten finurlig twist om man lyckas prångla med en liten vätte på ett hörn. Bra jobbat, Larsson!!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

13 mars 2011 13:04

Ja, nu var det väl inte så mycket att JAG prånglade, mera att Gusten då passade på att trycka sig in i bildfältet. Lite "Jag vill va me! Syns jag, syns jag?!" :)

 
Ingen bild

Fd Grannen

13 mars 2011 13:52

Men Larsson, du kan väl inte på fullt allvar mena att du INTE såg Liten Vätte när du tog bilderna?? I så fall måste det vara troller, det säger jag det! Eller så är det helt enkelt "gråa" fläcken som felar i ditt öga? Kan man korrigera sånt med glasögon?

Larsson

13 mars 2011 21:30

Hört talas om selektiv syn? ;)

 
Bitte

Bitte

13 mars 2011 17:02

Jo, något fel är det nog på din schefur, i alla fall. För han verkar inte klia sig, inte ha ont i bakkärrran, inte vara dålig i magen och inte ha problem med pälsen. Inte en enda schäfergrej, alltså. Men i övrigt: åh, jag bara älskar honom!

http://www.dietdog.se/dogblogg

Larsson

13 mars 2011 21:17

Bitte, du är ju nästan onormalt klok!! Klart att det är just de sakerna som skulle ha gjort Quba normal. Och med den nya kunskapen så kan jag bara glatt utbrista;
HURRA för min onormala schefur!!! :)

 
Jenny

Jenny

13 mars 2011 17:26

Tack Larsson, tack! Jag har haft en jobbig helg. Gått här helt ännaklämd och äggasjuk and you name it. Nu har jag fått lite mer sinnesro faaaast jag är förstås lite nyfiken på vad som låg i påsarna!

http://www.roquefort.ost

Larsson

13 mars 2011 21:08

Ännaklämd?? Äggasjuk??? Du, det där låter INTE bra. Inte bra alls! Var det osten, tror du?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se