Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 3 maj 2011

Uppdatering, del II

Av Larsson - 3 maj 2011 18:42

Låt se, hur långt hade jag nu kommit i uppdateringen? Jo just ja, kosthållningen....


Vi behöver väl inte orda mer om den sunda kosthållningen (host, host) utan jag tycker att vi raskt går vidare.

SPANING

Vi har bedrivit en del spaning under våren, jag och Grabbarna. Vi ett tillfälle visade Ymer klart och tydligt att han gjort en upptäckt. 
 


Hans lilla näsa (väldigt grizzlylik, eller hur? :) vibrerade väldeliga. Wow, tänkte jag, detta måste betyda att han fått sniff på något alldeles speciellt! Ivrig som en kommunalarbetare vid arbetsdagens slut, riktade jag in kameran i hopp om att få något storvilt i sökaren.   Måste erkänna att jag blev lite besviken när allt jag kunde se var ett rådjur. Men glad ändå att jag iaf fick den på bild :)


Vi gick vidare för att om möjligt hitta något annat sällsynt att fotografera.Och minsann, där var den ju, den väldigt unika Felis pansari catus. (mera känd som Pansarkatten för den breda massan ;)


Här är min chans till ära och berömmelse, tänkte jag och slängde mig ner på marken med fingret på avtryckarknappen (kamerans avtryckarknapp, alltså)Gurra hjälpte till att hålla koll på djuret medan jag i bästa Mattias Klum-stil, krälade runt på marken för att få en bättre vinkel.Quba däremot, han hjälpte inte till. Nej, han låg ett stycke därifrån och sög betänksamt på en murken pinne. Lite märkligt kan man tycka, tyskar brukar ju annars vara väldigt intresserade av den svenska faunan. 


Nåja...


Vi andra tyckte iaf det var spännande och fortsatte kravlande att spana och fotografera.


Plötsligt kände jag mig iakttagen och när jag tittade upp möttes jag av minen på en väldigt uppgiven Hjalmar...- Men herregud människa, du är ju inte riktigt riktig nånstans du...tycktes Hjalmar tänka och jag anade att hans respekt för mig som "bättre vetande", hade fått sig en törn.Jaja, det var väl inte hela världen. Jag och Grabbarna hade iaf behållning av "smygleken" :)


När vi ändå pratar lek och fotografering så kan jag berätta att bildkommunikationskursen har jag lagt på hyllan.

Alltså det blev så mycket "så här bör man" och "så här ska man" och tyckande & analyserande så hälften kunde vara nog!Jag försökte allt att se sakkunskapens bildspråk... 


från alla vinklar men nej, det blev för mycket "regler" för att det skulle vara roligt.Så efter moget övervägande kom jag fram till att;

I don´t give a shit i vad "de lärde" tycker - jag fotar som jag vill, när jag vill och med vilket perspektiv jag vill.  Sådeså!!

 


Sådär, nu är ni uppdaterade på den Larssonska fronten. Från och med nu är det bara framåt och uppåt som gäller :)   

 
ANNONS
 
Ingen bild

A-K

3 maj 2011 21:25

Helt rätt, du behöver inga jäkla regler! Du är redan BÄST!!!!

Larsson

4 maj 2011 20:22

Du A-K, får jag citera dig nästa gång jag ska tävla och domaren börjar muttra om regelbrott o dyl? :)

 
Ingen bild

Mona o vätten Ingmar

4 maj 2011 07:02

Uppigggande läsning i arla morgonstund.Ute snöar det, men härligt att träffa alla dina vänner i bild och text igen. Det har blivit vanebildande, så vi har haft abstinens en tid. Mvh. från Småland.

Larsson

4 maj 2011 20:08

Ja det där med snön....nä, vi pratar inte om det.

Istället säger jag; Heja våren, stå på dig!!

Klappa Ingemar från mig! :)

 
Ingen bild

Fru uppfödare

4 maj 2011 13:38

Äntligen!!!!!!!

Larsson

4 maj 2011 19:56

Haha, får känslan av att jag kanske ska fråga om lov innan jag tar "bloggledigt" nästa gång :)
Kan jag skicka ansökan till dig? ;)

 
Kerstin

Kerstin

4 maj 2011 17:45

Nämen här händer det grejer! Två uppdateringar på ringa tid. Nu gäller det att vara med i svängarna.
Kul tycker jag, att Larsson & co är i farten igen:-)

http://kerstinnilsson.blogspot.com

Larsson

4 maj 2011 19:48

Å kul tycker jag att du hälsar på! Ännu roligare vore det om du gjorde det irl :)

 
Qsinen

Qsinen

5 maj 2011 15:06

Du menar att du var DELTAGARE på fotokursen? Men då förstår vi ju att det blev tokigt tokigt...

http://www.dogart.se

Larsson

5 maj 2011 15:33

*klurar, klurar & funderar*
Men näe, nu förstår jag inte riktigt.....

 
Marie & Miqro

Marie & Miqro

6 maj 2011 13:16

Yes! Äntligen får man läsa lite skoj på nätet! Jag älskar dina bilder och jag tycker att du är fantastiskt duktig med eller utan fotokurs! Skönt att ha dig tillbaka! Hälsa grabbarna från oss! Kramar till er alla!

http://www.miqro.se

Larsson

6 maj 2011 13:30

Tack å kram te'baks!

 
Bitte

Bitte

8 maj 2011 18:39

Men du, Larsson! Det där med vårspaning är en sak och det är väl bra och så. Men du har nog helt fel när du tror att Hjalmar har har/har haft tilltro till ditt bättre vetande. Himmel, Hjalmar är ju KATT och katter vet alltid bäst. Fråga Hjalmar så får du höra!

http://www.dietdog.se/dogblogg

Larsson

8 maj 2011 23:00

Jag erkänner, jag har levt självförnekelse. Man (jag) vill ju så gärna tro, tro att man tillhör ett högre väsen med bättre förstånd och allt det där.
Men nu när jag får det så där svart på vitt tja, då inser jag hur saker
& ting ligger till. Jag behöver inte ens fråga....
Suck....

*Hjalmar, Hjalmar! Hörru, jag ska ha löneförhandling med chefen nästa vecka - du tar hand om det va?*

 
Irene

Irene

9 maj 2011 15:38

Näru Larsson, det är rätt - sätt ner foten och visa var katten...äh jag menar "skåpet" ska stå! (Egentligen menar jag nog "kursen"). Klart du vet bäst! Här behövs inga fjolliga kurser, så det så.

Welcome back!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

9 maj 2011 21:00

Njaa, bäst vet jag inte om jag vet men jag är en jäkel på att göra saker på mitt sätt. Och inte nog med det, jag brukar dessutom hävda att det blir så bra så :))

Thank you!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se