Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 11 maj 2011

Ny titel

Av Larsson - 11 maj 2011 10:09


Nu kan jag skriva till ytterligare en sak på visitkortet;


Tillförordnad chef Hundpensionat

 


Jodåsåatt, man stiger liksom i graderna ;)**********


Fast det förstås, förordnandet gäller bara tills på fredag.

Sen är man en vanlig underhuggare igen.

Typiskt...

 
ANNONS
 
Ingen bild

A-K

12 maj 2011 16:18

Perfekt, kan du boka in mig vecka 28-31. Vill ha dagliga bad, behöver säkert lite öronrens också. Vill inte ha så många promenader per dag men gärna lite extra kex. Behöver inte tassvård för det skulle ju du fixa åt mig. Önskar dator i boxen. På tal om box, en bag-in-box vill jag också ha. Tror jag är nöjd så PS: jag har vaccinationsintyg

Larsson

13 maj 2011 14:43

Alltså, nu talar vi pensionat, INTE 5-stjärnigt lyxhotell. Någon bag-in-box blir det alltså inte tal om, vatten är vad som serveras. Vi tror nämligen på dess renande effekt. Och på tal om renande, dagligt bad blir i form av luftbad. Vilket jag vill dra mig till minnes att du själv förordade. När det gäller dator på rummet...ja, det behöver jag väl inte ens kommentera.

Slutligen vill jag bara bekräfta din bokning och påminna om att den är bindande.

 
Ingen bild

Lars P

12 maj 2011 16:37

Grattis till chefsjobbet ! Hoppas att Du får en rejält tilltagen lön !!

Larsson

13 maj 2011 14:46

Nääe, ingen hög lön och bara en massa skäll :(
Det suger att vara chef....

 
Bitte

Bitte

13 maj 2011 11:55

Bäst att passa på:
Bästa Hundpensionatschef! Har egentligen inget att skriva om men vil ändå ta tillfället – hur ofta har man chansen att tillskriva en tillförordnad hundpensionatschef! Men det känns rackarns bra och nu är det gjort. Tack för mig!

http://www.dietdog.se/dogblogg

Larsson

13 maj 2011 14:54

Nej, just det! Ett unikt tillfälle var just vad det var.

Till er som inte tog chansen kan jag bara säga;
Sorry for you, fr o m idag är det nämligen TOO LATE!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se