Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

Beslut

Av Larsson - 20 maj 2011 21:23


Nu har jag bestämt och beslutat;NU ÄR DET SOMMAR ! !


Så - nu behöver ni inte undra längre, nu vet ni.


Och när vi nu alla vet vilken årstid  vi befinner oss i så kan vi ju tillsammans fröjdas åt syrener, liljekonvaljer och simturer. För det har ni väl? Simmat, menar jag.


Det har iaf Ymer. Och Gusten. Och Quba.


Quba har t o m dykt från flytbryggan! Jo, ni läste rätt, han HAR dykt och det alldeles frivilligt. Inget hoppsan-nu-råkade-han-ramla-i-dyk, inte heller något amatördyk a´la magplask.


Nej, nej, nej!!!


Quba har med god fart skuttat ut på flytbryggan, parerat och hållit balans med självsäker uppsyn och när boll kastats, gjort avstamp och med sträckt kropp brutit vattenytan. 


Men det är klart, det har ju jag vetat hela tiden, ända sen han var ett litet nickelilltroll. 


- Quba, har jag sagt, han är allt bra iskall han!


Joråsåatt, nog har jag sagt det alltid...

 
ANNONS
 
Jeanette och Dino

Jeanette och Dino

21 maj 2011 08:09

Det är fult att ljuga Larsson. Jag vet med bestämdhet att du sagt: "Den där Quba han blev som han vart han" inte har då mina öron nåtts av några iskalla kommentarer ;)

http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com

Larsson

21 maj 2011 19:47

Ljugit och ljugit...jag kan ha handskats lite ovarsamt med sanningen, det kan jag hålla med om, men INTE ljugit! Nääe, sånt gör inte jag för då hoppar det svarta grodor ur munnen. Ju!

 
Irene

Irene

21 maj 2011 14:10

Inte för att jag på något vis vill ifrågasätta dig och dina bilder Larsson, det vet du nog - men hur tänkte du nu, när du sätter in en bild på penséer när en andlöst väntande omvärld vill se bild på dykande Quba? Va?

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

21 maj 2011 19:41

Men nu förstår du, är det andra rutiner som gäller för denna blogg. Fr o m nu kommer du, och alla andra läsare, att få visualisera texten. No more bilder, alltså
(eller ja, några blir det nog ;)

Även om jag hoppade av bildanalyskursen så hann jag med lektionen "Visualisera" och det är den kunskapen som jag nu kommer att omsätta i praktiken.
Så - friska upp fantasin och aktivera höger hjärnhalva för nu blir det nya tag i bloggen!

 
Bitte

Bitte

21 maj 2011 20:25

Just det! Och efter det konstaterandethar Briarden och Beardisen ägnat sig åt ivrigt badande. I grundvattenfyllt stenbrott. Och i annat tillgängligt bad – läs vattengrav påfälttävlansbana. Tack, Quba!

http://www.dietdog.se/dogblogg

Larsson

22 maj 2011 01:29

Najader, låtom oss förenas! utropar Quba och ruskar träskvätskan ur pälsen.

Som sagt, han badar inte bara i rent sjövatten...SUCK!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se