Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 20 juli 2011

I bärskogen

Av Larsson - 20 juli 2011 02:32

Jag & Grabbarna ikläder oss stövlar och Iphone och ger oss av ut i skogen för att förena nytta med nöje.


Eller ja, stövlar är det ju bara jag som sätter på mig och Iphonen är ju inget man ikläder sig, men det förstod ni ju så det behöver jag inte förklara.


Fast nu när jag ändå har gjort det så får det stå kvar. Man vill ju inte slita på deleteknappen i onödan :)Ymer får bära hinken och det vi är på jakt efter...är det här! Stora, mumsiga blåbär smakar ju fågel det se.Det tycker iaf Gurra :)Mums!Ymer kan inte heller få nog av dessa bär. Fast när jag tänker efter kan han inte få nog av NÅGOT ätbart!Quba gillar också blåbär. Att rulla sig i, vill säga :)Däremot gillar han skarpt att hålla utkik medans vi andra plockar. Och det känns  tryggt!De här bären åkte också ned i medhavd hink.
Någon timme senare och hinken var full. 


Bara för att ni inte ska tro att jag narras och i själva verket köpt bären på torget så kommer här bevis;Kan ju vem som helst se att det är mina fingrar!

 
ANNONS
 
Ingen bild

A-K

21 juli 2011 21:19

Lille Ymer du är ju sååå duktig som bär hem bären!! Av någon anledning kom jag just att tänka på repliken i Sällskapsresan "bärra hem berra" Jag tycker ju att sällskapsrese-filmerna är sjukt bra, men era filmer är allra bäst!!!!

Larsson

22 juli 2011 23:35

Du har så bra smak du A-K :))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se