Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2011

FÖR KÄNNEDOM !

Av Larsson - 1 augusti 2011 04:08


Alldeles, alldeles snart är denna jobbarnatt till ända och jag åker hemåt för en hel veckas ledighet! Hur skönt kommer inte det att bli!! Och varmt, det kommer säkert att bli jättevarmt. Kanske t o m så här varmt;Oj oj oj, så mycket vin vatten det kommer att gå åt! ;)


Och vet ni en sak till? Jo, i min hall finns det numer ett sånt här...installerat av honom här...Och detta mina ivriga bloggläsare, det betyder att jag inom loppet av en vecka (om han i vegarmössan inte narrades förstås ) kan blogga hemifrån!
Så gott folk,


håll i hatten för snart kommer det inlägg i sån fart att ni måste


 uppgradera er läshastighet för att hinna med :)  

 
ANNONS
 
Irene

Irene

1 augusti 2011 08:23

Jag uppgraderar redan nu - oj vad det går undan!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

1 augusti 2011 10:38

Joru, nu går det undan :)

 
Ingen bild

A-K

1 augusti 2011 10:39

Det är ju fantastiskt, både internet och tvättmaskin! Har du vatten indraget då?

Larsson

1 augusti 2011 11:04

Hmm...måste man ha vatten indraget för att kunna surfa på nätet???

 
Ingen bild

A-K

1 augusti 2011 11:30

Haha nej det förstås.....

Larsson

3 augusti 2011 23:33

Tänkte väl det :)

 
Ingen bild

Utmanaren

2 augusti 2011 10:22

Yieah!! Hurra! Nu närmar du dig civilisationen med stormsteg!

Larsson

3 augusti 2011 23:26

Stormsteg var nog att ta i, än så länge har inte Telia presterat nåt tut i luren.
Inte ens ett ynka pip :(

Nåväl, imorgon är en ny dag och vem vet, kanske är det då det händer!

 
Bitte

Bitte

3 augusti 2011 12:37

Uppdatera? Vakostare? Vatten? Vakonstigtdeblev! Men vatten är övervärderat, speciellt om man har det i källaren; strunta i det du. Bär vatten istället och känn dig naturnära och ursprunglig. Förresten, har du samlat bark inför vinterns brödbak? Mossa att koka gröt på? Har du förresten funderat på eget vindkraftverk, det är så populärt nu. Det enda som krävs är en riktigt vacker utsikt, om jag förstår dagens tidning rätt. Har du frågor: vänd dig inte i förtroende till mig!

http://www.dietdog.se/dogblogg

Larsson

3 augusti 2011 23:14

Utsikten att det kommer att serveras mossgröt i detta hus är obefintlig. Och med obefintlig utsikt så sjönk ju värdet på huset djupare än vatten ovän i källaren. Och med tanke på att jag inte har någon källare så förstår ju alla att här behövs mer än bark i brödet för att göra tillvaron dräglig!

Håhåjaja, det kostar på att vara ursprunglig.

 
Ingen bild

Qsinen

3 augusti 2011 20:40

Stekande värme är ju gott tills man är stekt. Då räcker det. Liksom. Men hängmattan den är fin. Ska lära Dom Grå att gunga den sakta fram och tillbaka. Borde inte det gå med ett rep som dom drar lite fint i?
Kan du sen vara snäll att ringa och läsa upp dina blogginlägg för det finns dåligt med plats för datorn där. I hängmattan.

Larsson

3 augusti 2011 23:00

Allt för en trogen bloggläsre, det vet du! Har du riktig tur kanske jag även kan hjälpa till att dra i repet :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se