Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

Fullkomligt ödmjuk...

Av Larsson - 21 september 2011 21:36Medan Gusten och Quba leker Han-i-baljan så ägnar sig Ymer åt funderingar kring sin egen person.


- Du Morsan, ser inte jag alldeles ovanligt bra ut?  Gullig, liksom... 


- Å inte bara gullig, visst är jag rätt rolig också?


- Sådär påhittigt-skojfriskt-rolig, liksom....


- Sen är jag ju allt bra charmig oxå. Och har MASSOR av social kompetens!


- Som det här med kindpussar; DET är ju liksom min grej det. Inget bonnigt slafsande här inte!


- Håller du inte med, Morsan att " F u l l k o m l i g " är nog det man tänker när man ser mig?- Jamen för tusan tuggben,  jag klär ju t o m i långt hår!!!        

 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

22 september 2011 08:32

Ha ha sicken charmör! <3
Ååååh så vackra och talande bilder du tar!!! Fantastiskt!

http://hastochhund.bloggagratis.se

Larsson

22 september 2011 08:54

Jodu, Brad Pitt och Jonny Depp, släng er i väggen, liksom...hahahaha!

Jag hävdar bestämt att digitalkameran är en gåva till mänskligheten. Man bara trycker och resten fixar den. Suveränt!!!
Som en extra bonus för gott arbete funderar jag på att ge min kamera ett nytt objektiv, ett 70-200 f2,8. DET tror jag den kommer att bli glad åt! :)

 
Irene

Irene

22 september 2011 08:32

Gullig är rätta ordet! Fast när det gäller hårvård får nog Ymer ta ett snack med Quba - jag tycker lockarna ser lite glanslösa ut? Och den där knoppen som liksom växt ut uppepå?

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

22 september 2011 09:09

Meeeen...det är ju en rastafrisyr. Juu!!!

Och vad knoppen beträffar så är det en externknopp. En sån man får ta till när allt man kan och vet inte får plats i den vanliga knoppen. Just så!

Några frågor på det?

 
Bitte

Bitte

22 september 2011 09:16

Åh, så bra! Nu vet jag vad det är jag har lite till höger på hjässan: ett externminne (där fick den dumma frisören som har sagt "vårta och fettknöl och sånt)! Och ja, han är sannerligen en gentleman, vi ser fram mot att få hoppa jämfota på honom, hälsar Cirkus!

http://www.dietdog.se/dogblogg

Larsson

22 september 2011 10:01

Ja, det var allt en dum frisör! :(

Vill du att jag biter henne i hälsenan? undrar Ymer "Undsättare av kvinnor i nöd" Ysterkvist

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se