Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2011

@´s dag

Av Larsson - 4 oktober 2011 22:06


Det här med Kanelbullens dag, det är verkligen något som jag högtidlighåller!


Det har blivit bulle till frukost å till lunch å till middag (och några däremellan :) och ALLA har de varit sådär smörigt kaneliga som bara sådana bullar kan vara!

Gottinamnam!


De där bullarna är verkligen min favorit alla kategorier. Snudd på att jag kan gå över lik (ja, inte bokstavligt då ;) för att kunna sätta tänderna i ett exemplar. Eller två :)


I helgen hade jag tur. På bloggträffen bjöds det friskt på den hemsnurrade varianten av nämnda bulle. Lyckan var liksom fullständig, om jag säger så! :)

Nu var det ju inte bara bullarna som gjorde helgen till en fullträff, nä verkligen inte!! men helt klart är att de bidrog till att stämningen blev så där gemytlig som bara kanelbulledoft kan framkalla :)


Mera om denna bloggträff kommer men först måste jag smälta dagens bullar. Iaf få stopp på min jäsande mage :))

 
ANNONS
 
Irene

Irene

5 oktober 2011 08:24

På jobbet bjöds det också på bulle (1). Något snålt men det var inte det som fick mig att tappa hakan. Det var arbetskamraten som utan prut sa att kanelbullar, det var det värsta han visste?! Han kan ju inte vara riktigt vaggad, den karln.

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

5 oktober 2011 16:11

Nääee, VERKLIGEN INTE!!

Herre min dar, inte tycka om kanelbullar. Sicken stolle...

 
Bitte

Bitte

5 oktober 2011 14:12

Men nu ska du få höra här, Larsson! När man är vuxen. Och myndig. Då! Får man äta kanelbullar när man vill. Jag gör det varje dag. Till frukost! Det är godare än müsli och bergis nyttigare också, eller vad tror du?

http://www.dietdog.se

Larsson

5 oktober 2011 16:00

Absolut nyttigare!! Det hörs ju liksom, kaneeel...runt njutbart a och ett e som blir som ett leende :)
Musli... det låter ju bara militäriskt och hårt.

 
Ingen bild

Qsinen

8 oktober 2011 12:32

Vilken tur jag har som är både vuxen och myndig och riktigt vaggad! Och ja si kanelbullar det bara är ju liksom bästimumsgottgottgott. Och så ska dom njutas utifrån och in... och helst varje dag på valfri tid för jag har en liten dragning åt att börja dagen på det där nyss nämnda militäriska sättet för att senare raskt sätta mig eller snarare sätta i mig, en hel snurra av kanel och smör och socker.

Larsson

8 oktober 2011 14:33

Samma här! Jag sänder en tacksamhetens tanke till lilla mamma som var klok nog att hantera vaggan på så sätt att kanelbullar blev min passion :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se