Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2011

En idé inför lördagkvällen...

Av Larsson - 8 oktober 2011 09:55


eller inte...


* * *


Tre kvinnor samlas, en var singel, en var förlovad och den tredje var gift. De resonerade om hur man bäst kunde förföra en man.


De bestämde att de samma kväll ska pröva en idé genom att ta på sig en body i svart läder, högklackade skor och toppa detta med en förförisk makeup. I denna utstyrseln skulle de sedan ta emot mannen när han kom hem...


Dagen efter samlas de för att höra hur det gått.


Singeltjejen sa; Så fort han öppnade dörren och såg mig skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken. Direkt på hallgolvet!!!


Den förlovade tjejen sa; Jo, jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig så sexigt jag kunde men...nja, det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken så jag tog på en pälskappa. När han kom hem gläntade jag lite på kappan så att han kunde se vad jag hade under och han blev som tokig! Kysste mig överallt och vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.


Den gifta tjejen suckade och sa; Jaha ni, jag tog också på mig läderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig faktiskt riktigt snygg. Sen ställde jag mig lite förföriskt i hallen och väntade. När gubben kom hem gick han förbi mig, slängde sig i soffan, tog tv-kontrollen i handen och sa;


- Hörru Batman, vad blir det för mat idag?


 
ANNONS
 
Natta Jones

Natta Jones

11 oktober 2011 22:51

HAHA så sant!

http://NattaJones.Blogg.Se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se