Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2011

Verkligheten springer på

Av Larsson - 15 oktober 2011 21:46


Den uppmärksamme läsaren noterade nog tempus i förra inlägget, "..har haft" -  

en form av nutidens dåtid som talar om att det inte längre finns något som stoppar mig från att blogga igen. Nä, för nu sitter varmvattenberedaren (WOW!! det ordet hade gett tokmånga poäng på Wordfeud!!)  där den ska och duschen har kranar och torktumlaren är flyttat till sin ordinare plats. Jodåsåatt, nog springer verkligheten på alltid! :)


Jag kastar omedelbart ut ett gäng bilder från senaste långpromenaden. En promenad tillsammans med Granne och diverse utvalda jyckar.

I ett guddomligt vackert höstväder gav vi oss av ut i skogen. Och detta, trots att årets älgjakt var i full gång! Men som vi sa; - Var ska sleven vara om inte i vägen?Härliga höstfärger!Förväntansfull Quba med tungan lätt på sned.Upp bland bergen går promenadenQuba han gör det han ska. För det ska man ju när man går på promenad.

Ja, inte jag då - jag har ju toalett hemma. Numera :)Mini flinar belåtet över sin "topplacering" :)Ahh, en stuvning to be!Ett lingon gör ingen sylt (gammalt djungelordspråk)Grabbarna njuterDetta är absolut INTE en arrangerad bild! (host, host...)


Det är däremot bilderna nedan...Medhavda schäfrar grupperades sittande. Utom Quba som tydligt ville markera...någonting och intog en helt annan ställning.Qubas mamma tyckte då att var det någon som skulle ha en mer framträdande plats, så var det just hon...Det resulterade i missnöjesyttringar bland de övriga. Speciellt Putte kände sig kraftigt åsidosatt och vi bestämde oss för att bryta och istället fortsätta promenaden."Tokfelia" blev glad över att slippa det påtvingade "grupparbetet" :)Även Gusten var glad, glad över att ha sluppit hela gruppfotograferandet.Mini däremot, fortsatte att posera.Återtåget.

      

Klicka för gruppbild i större format

 
ANNONS
 
Ingen bild

A-K

16 oktober 2011 12:59

Om du vill ha en Wordfeudlekkamrat heter jag A-K73 :)

Larsson

16 oktober 2011 21:23

Om jag vill?! Jag inviterar direkt! :)

 
Bitte

Bitte

16 oktober 2011 16:48

Jag och Briarden och Beardisen vill gärna se bilder på gästvåningen också. Närbilder på hundbäddarna, tixempel. Och de färgmatchande skålarna (och hundmaten, ber Briarden mig poängtera särskilt – hon hoppar gärna kantarellerna). Och, undrar vi, får det verkligen plats med älgar också i era skogar – de verkar fullproppade med schefrar, tycker jag?

http://www.dietdog.se

Larsson

16 oktober 2011 21:20

Men det har ni ju redan fått! Se bilder på hundbäddarna, menar jag. Den blå tvättbaljan...kommer ni inte ihåg? Vad maten anbelangar så är det svårt att hinna få den på bild, den försvinner nämligen med blixtens hastighet så fort den serveras...

Nog får det plats en älg, eller två i "vår" skog. Samt ett och annat vildsvin, bävrar, rådjur, korpar och sist men inte minst, två vättar! Det är inte för inte vi kallar den Storskogen :)

 
P.S hundar

P.S hundar

18 oktober 2011 14:28

Dem är så fina hela bunten! Vi har massa bilder från när vi jobbade åt Marie på pangen :) Var det du som kom och gick ut med schäfern i hundgården? Det var Juli månad! :)

http://pshundar.se

Larsson

18 oktober 2011 14:49

Japp, där har du helt rätt, det var jag som tog Gino på promenad :)

Nu blir jag nyfiken på bilderna - ligger de ute på hemsidan?

 
P.S hundar

P.S hundar

19 oktober 2011 08:57

Nu finns några bilder uppe på pshundar.se! :)

http://pshundar.se

Larsson

19 oktober 2011 22:28

Ok, ska genast kolla!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se