Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2011

Nu ljusnar det :)

Av Larsson - 21 oktober 2011 22:02


Jodå, får man bara bryta ihop lite så brukar det ordna sig, det har jag alltid sagt så nu är man åter på banan. Ser ljuset i tunneln, liksom (och det är inte tåget! ;)


Ringde supporten på Bredbandsbolaget häromdagen. Hade trassel med mitt trådlösa nätverk och kontaktade supportern för assistans. Efter att jag förklarat mitt ärende så säger han direkt;


- Inga problem, det där ska vi fixa!


Sen lotsade han mig genom datorns inre och vips! så fungerar allt.


 - Lysande! säger jag glatt varpå han replikerar


- Är det något annat du vill ha hjälp med?


Här blev jag lite tveksam. Jag tittade mig runt där jag satt bland flyttkartonger, gipsskivor och målarfärgsburkar men insåg att nej, man ber inte supporten om hjälp med att packa upp kartonger eller att skruva gips. Hur tjänstvillig han än låter.


Så jag sa artigt Tack men nej, tack! och avslutade samtalet, glad över att ha insikt om var gränsen går ;)


En annan gräns som jag vet var den går är den jag satt upp för plöjningen av "min" äng. Jomen, här ska nämligen "tillverkas" en appellplan så att Quba och jag har någonstans att leka lydnad  :)


Men först ska den som sagt, plöjas. Till våren blir det till att harva och välta och sen vänta på att gräset växer sig grönt. Sen blir det till att ansa och först därefter är den klar att användas. Kommer alltså att ta lite tid men det ska vi nog stå ut med. Under tiden kan vi ju alltid träna inomhus nu när vi inte längre bor i en garderob :) 


På tal om träna så är det dax för skyddsträning på tisdag nästa vecka. Kan bara utbrista ÄNTLIGEN! och hoppas på att vädret håller sig på "uppehållssidan". Blir ju  lite riskfyllt annars för figuranten.


Nu är det ju några dagar till dess och de ska fyllas med bl a badrumspiff.  En annan har  både toalett och dusch numera. Dessutom har jag tvättstuga. Inomhus!!

Jodåsåatt, här har man inte sparat på krutet minsann ;)


Och förutom badrumspiff  ska jag nog kunna klämma in lite Melodikryss, spårträning och några glas rött också under helgen. Kanske  t o m  en middagslur eller två ;) 
ANNONS
 
Ingen bild

Britta med E och N

22 oktober 2011 00:04

Det låter som ett förnuftigt upplägg på helgen;

Larsson

22 oktober 2011 10:15

Japp! :)

Btw, hälsa så gott till Daniela och gratulera! Det var sååå kul att läsa om den nyheten :)

 
Ingen bild

Qsinen

22 oktober 2011 08:55

En egen support till folket! Naturligtvis! En stabil trygg röst som tar tag i tankarna och leder dom rätt in i ljuset i tunneln... Fast Musse hävdar från sin horisont att en pålitlig support målmedvetet öppnar kylskåpet och fixar käket.

Larsson

22 oktober 2011 10:09

En SÅN support skulle jag behöva! En matsuppor, alltså. Kanske man kunde få tips om fler sätt att krydda sin filmjölk ;)

 
Irene

Irene

23 oktober 2011 14:12

Jamen Larsson! Hur tänker du nu? Här försatt du ju världens chans att a) få lite gipsskruvhjälp och b) eventuellt ett ragg? Det kanske var världens pudding där i andra änden på tråden? Jag tycker mig ju minnas att det veklagades över en skriande raggbrist i tidigare inlägg.

Nä, du måste vara mer på hugget. Det är kanske du och inte Quba som ska skyddsträna? Fram med ärmen nu bara och hugg, Larsson!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

23 oktober 2011 20:44

Ja jäsiken, HUR tänkte jag där?? Förmodligen inte alls vad det verkar...

Jämrans oxå :(

 
Ingen bild

Karin med Y,D o A

24 oktober 2011 18:55

Nu, Larsson, när du har alla faciliteter på plats så vill jag se bilder. Är så väldigt nyfiken!!

Larsson

24 oktober 2011 20:42

Vet du Karin, jag är också nyfiken! Visserligen har jag det viktigast på plats men det saknas en hel del lullull, sånt som skåp, duschvägg och bänkskiva.
Men rätt som regnar så kan det hända att allt är klart och då, DÅ ska det bilder! Håll ut!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se