Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 24 januari 2012

Ordfejd

Av Larsson - 24 januari 2012 22:36


Spelar ni Wordfeud? Det gör jag. Försöker iaf. Det är allt ett djävulens - se där, ett ord värt måååånga poäng! - påfund!!!

Jamen, man blir ju liksom besatt. Vissa man spelar med har en osviklig förmåga att jämt få till de rätta orden och därmed vinna. Stort!! Andra lyckas man iofs vinna över mellan varven men de har i den kampen gett ens självtillit en REJÄL törn.


Jag tänker här närmast på den gången jag spelade mot Tomten och hon (jajamensan, liksom Jesus är även Tomten en hon;) drämde till med 594 poäng. I öppningsordet!!! Jo, ni läste rätt - FEMHUNDRANITTIOFYRA jäkla poäng!!!!!!

Alltså, man kan ju behöva äta Sobril för mindre.


Sen har vi de facto problemet med att spelet inte kan svenska. Spelade med Qsinen och hade chans till sisådär 100 poäng på ett ord men nähädå, då gavs svaret att "PLÖG" var ett Invalid word. Va?!? Herrejösses, vet väl varenda människa vad en plög är!


Däremot accepterar den ord som ingen normalt vaggad människa känner till. Som exempel:


päll

knätt

sujett


Men hallåååå!!!!


Och sen är det det här med bokstavstilldelningen. A A A A Y E Z  - det var vad jag fick härförleden...

Joråsåattiblandså :(Nä, nu har jag inte tid att gnöla mer över det här. Jag har ju spel som väntar ;)


*****


Om nu någon, mot förmodan, vill lära sig mer om pällar, knätter och sujetter så finns det att läsa i SAOL.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Icke normalt vaggad

26 januari 2012 22:58

Kan informera allmänheten att ordet "pärta" är numera tillagt i LAOL :)

Larsson

27 januari 2012 08:31

Ja just ja, det ordet hade nästan glömt :))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se