Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 29 januari 2012

Tävling

Av Larsson - 29 januari 2012 22:26


På tal om ingenting, vad säger ni om att delta i en tävling?


Eller tävling och tävling...mera en omröstning (fast utan "om" då ;)


Hursom, så här ligger det till;


Jag har en idé om att tapetsera en vägg i min nya hall men jag kan inte bestämma mig och det är här som du som läsare, kan göra skillnad!


Så här tänkte jag att det skulle gå till;


1. Betrakta nogsamt de olika alternativen (klicka på resp bild för STOR version)


2. Lämna en kommentar med alternativet Du tycker jag ska välja, motivera gärna!
        

Alt 1                                Alt 2                               Alt 3           

Alt 4                                  Alt 5


Det alternativet som får flest röster kommer sedan att förgylla min hall.

...tror jag :)Nå, vad säger ni? Låter skoj va´?!Ja, jag visste väl att ni skulle vara "på" :)Vem vet, det kanske rent av kan vara lönsamt att delta.

Ni som följt bloggen under en längre tid vet ju att jag brukar vara oootroligt frikostig *host, host* med finfina priser när det kommer till tävlingar och sånt...


Nämen, vad väntar ni på? Sätt igång och rösta vettja!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ninnie

30 januari 2012 00:05

Röstar på alternativ 2 för den tapeten ger varmaste intrycket. Sedan kan det bli väldigt snyggt med övriga väggar i någon av de ljusa färger som finns med i mönstret. Egentligen är det ju svårt att välja när man inte vet hur hallen ser ut eller hur ljus/mörk den är i sig själv.
Ninnie

Larsson

30 januari 2012 05:53

Det har du helt rätt i, det blir lite som att "Sätta svansen på åsnan" - lite typiskt den här bloggen skulle man kunna säga ;)

Tack för att du ändå ville rösta!

 
Ingen bild

maarit

30 januari 2012 07:59

Alternativ 1

Lycka till med tapetseringen.

Larsson

30 januari 2012 13:34

Men Maarit, motiveringen då?

 
Jessika

Jessika

30 januari 2012 10:19

4:an!!! Den är underbar.
Vid närmare titt och beroende på om du vill ha det luftigt/etriskt...så är 5:an också härlig. Men jag antar att det är fusk med en gardering, så då säger jag nr 4.

http://rottisvatte.wordpress.com

Larsson

30 januari 2012 13:16

Du Jessika, i den här bloggen är det fritt fram för fusk. Mutor kan också funka... ;)

 
Ingen bild

Lars P

30 januari 2012 10:48

Helt klart nr fyra !! Tror att Hjalmar tycker detsamma !!

Larsson

30 januari 2012 12:30

Det är ordning på dig! Bra, bra
(mera än man kan säga om din rebelliska dotter ;)

Du är allt en sann djurvän du, väljer tapet utifrån djurens uppfattning. Kan helt klart bli bonus för den motiveringen :)

 
Ingen bild

dagny.

30 januari 2012 10:58

Röstar på nr 5 ,motivet är att blommor kan man inte få för mycket av och vallmo i synnerhet,har 2 stora grupper här uppe och längtar tills de blommar igen,tänk då att se dem när man öppnar dörren och måste gå in,underbart.

Larsson

30 januari 2012 12:25

Lite så var min tanke också - glada blommor både ute och inne :)

 
Ingen bild

fru uppfödare

30 januari 2012 11:09

Tveklöst nr 2!

Larsson

30 januari 2012 12:22

"Tveklöst!" hörde vi här :)

 
Ingen bild

A-K

30 januari 2012 11:56

Jag röstar inte på något av dina alternativ, har ett mycket bättre förslag: www.tapetorama.se Tapet nr 13257 (tyvärr några sorter med som inte faller mig i smaken men ändå) Kan inte klistra in länken här så du får söka!

Larsson

30 januari 2012 12:20

Du, det stod INGENTING i reglerna om att man fick komma med egna alternativ! Faktiskt!!

Jag noterar; Röstar blankt! på dig du...

*vad skrev hon nu...nr 13257...googla, googla...nu ska vi se...*

 
Bitte

Bitte

30 januari 2012 12:26

Fört NU upptäcker jag att Larson is back! Åh milde skapare så glad jag blir! Och känner att jag hade valt att ha en vallmoäng i hallen om den varit min, alltså alternativ 5. Till din hall – valotapetserad – kan du få ett inramat porträtt på Briarden (en face) bland vallmor – vad sa du nu då!

http://www.dietdog.se

Larsson

30 januari 2012 13:32

För att inte tala om hur glad JAG blir att du fortfarande tittar in här på bloggen!!

Då sätter jag ytterligare ett streck för nr 5 och tänker att ett porträtt på Briarden skulle bli själva pricken över det omtalade i'et. Sen får jag en idé - att göra väggen till A wall of fame - helt enkelt fylla den med porträtt av o-, ö- eller helt enkelt, kända hundar!!

 
Ingen bild

Pia

30 januari 2012 15:18

Nr 5, utan tvekan absolut! En vallmovägg- ljuvligt! Åsså som föregående talare/skrivare skriver; odla lite vallmo ute med. Då vill jag komma o titta! Har du läst i Majas alfabet om vallmo?(som en annan Lena (Anderson) har skrivit. Tror inte det så här kommer det...håll i dig; "Vallmokjol i sommarsol, Vallmodans i måneglans, Vallmomun sidentunn, Vallmoröda blommor glöda, Vallmovild, Vallmomild, Vallmovind mot Majas kind". Kan det bli bättre? ;-)

Larsson

30 januari 2012 15:43

Men DE raderna kanske jag skulle sätta upp på väggen! Jädrans så somrigt det skulle kännas då!! :)

 
Irene

Irene

30 januari 2012 16:17

Varför är det alltid lättare att välja tapeter till någon annan? Är detta ett av livets små mysterier?

I alla fall; alternativ nr 2. kan det bli bättre? Ankor OCH hattar. Något för varje smak. Ta den, du Larsson!

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

30 januari 2012 21:36

Du, det undrar jag också! Ständigt dessa val, ständigt dessa beslut - jättejobbigt, är vad det är!!

Rösten är noterad men du glömde en sak - hornen. Det är ankor, hattar OCH horn på den tapeten. Väldigt skogs/jakt/badinspirerad tapet sådeles :)

 
pezze

pezze

30 januari 2012 20:04

hmm...
beror på om du ska ha en fondvägg eller en hel rum full med ngn av dessa tapeter?!?!?! (rekommenderar inte det o ha en plottrig tapet i en hel rum för det blir så förvirrande)
men JAG röstar på nr 3..
för resten av de tapeterna e föörr plottriga o sticker ut lite för mkt. :S

men det e din smak, inte mitt.. mitt e lite mer dämpad o annorlundare smak så!!!

men lycka till iallafall!! :)

http://humbybumbysknasigavarld.bloggagratis.se

Larsson

30 januari 2012 21:26

Och förvirrad är jag redan så det räcker :)

Tack för tipset, jag sätter upp en röst för 3:an.

 
Ingen bild

Rebellen

30 januari 2012 20:26

Om jag nu måste rätta in mig i ledet och inte får rösta på "Best in show-tapeten" så röstar jag på nr 5! Återkommer med motivering, har fullt upp att klura ut ord nu :)

Larsson

30 januari 2012 21:23

BIS-tapeten är häftig, inte tu tal om annat! Men...tja, jag är rädd att det då blir väldigt mycket hundkoja av mitt hus (sa hon som inte insett att det är PRECIS det det är! ;)

Tips från coachen; "ENTITA" över ett antal TW, TL, DW, DL kommer att ge dig en hel skrälldus med points! Lägg till ett S och du är i mål!! Eller inte... ;)

 
Anna

Anna

30 januari 2012 21:23

Jag går mot strömmen och säger 3, men så gillar jag mer grafiska mönster. Som andra alternativ kan jag hålla med om att vallmo inte är så dumt heller ;)

http://wwww.stubbochsvans.webs.com

Larsson

30 januari 2012 21:29

Okej, jag sätter upp en röst för 3:an med tillägget: hade röstat på grafisk vallmo om det alt. funnes!

 
Marie & Miqro

Marie & Miqro

30 januari 2012 22:03

Jag hade utan tvekan valt alternativ 3 med samma motivering som "pezze". Jag tycker också att de andra är för plottriga. Håller även med "Anna" om att alternativ 5 är ett okej alternativ. Övriga är inte okej ;P
Miqro låter hälsa att han matchar fint mot mönstret på tapet nummer 3 ifall det skulle vara av intresse ;)

http://www.miqro.se

Larsson

31 januari 2012 09:44

Där ser man...jag noterar; 3, ev 5, de övriga går fetbort!

Sen lägger jag till; 3:an även Miqromatchad :)

 
Kerstin

Kerstin

31 januari 2012 10:42

Åh.........vallmo är ju hur sommrigt som helst. Jag tycker den var fantastiskt fin, nummer 5 alltså.

http://kerstinnilsson.blogspot.com

Larsson

31 januari 2012 15:15

Lutar åt skrällseger för nr 5! :)

 
Lotta

Lotta

31 januari 2012 11:39

Definitivt nr 5! Inget fel på de andra, men nr 5 får min röst.

http://www.bruksterrier.se

Larsson

31 januari 2012 15:14

Jag noterar ytterligare en röst på nr 5.

Tack för det!

 
Ingen bild

Karin med Deja o Alva

31 januari 2012 14:40

Har blundat för vad dina andra vänner tycker. Jag tycker nr 2, varm färgskala ( antar att du har mycket vitt för övrigt) och roligt hallmotiv. Nu ska jag läsa de andras val ock kommentarer. HEJ

Larsson

31 januari 2012 15:07

Ytterligare en röst på nr 2 - check!

 
Ingen bild

Jeanette och Dino

31 januari 2012 16:08

Utan tvekan röstar Jea och kung Dino på Nr 5, av den enkla anledningen att den är finast :) (vilket brukar vara ett vinnande koncept ;))

Larsson

31 januari 2012 22:39

Jea, du dyker upp IGEN!!!! Jag blir ännu gladare :)))

När det gäller röstningen blir jag liiite tveksam - räknas Kungens röst? Jag menar, han kanske röstar på blomtapeten bara för att...ja, bara för att få rösta. Och om Kungens röst ska räknas kommer inte då alla andra med jyckar i hushållet att protestera? De kanske också vill rösta och då blir det en HIMLA massa röster som jag måste räkna. Eller också gör de som A-K och kommer dragande med egna alternativ. Då kommer det verkligen att köra ihop sig för Larsson!!

Men å andra sidan, han är ju Kung och inte kan man ju ifrågasätta honom! Det är ju snudd på ett högmålsbrott!!

Det får helt enkelt bli; 2 röster för nr 5

 
Ingen bild

monica

31 januari 2012 16:24

Läser ibland kan inte motstå nr 2 den enda med humor.

Larsson

31 januari 2012 22:19

Aha, du tycker den har humor... Men det är ju som klippt och skuret för mig det :)

 
Nikky Jones

Nikky Jones

31 januari 2012 19:26

Det beror ju helt på hur resten utav hallen ser ut! Jag ger en röst till DIG Larsson, om du känner att någon av dina favorit-tapeter har fått lite för lite röster så lägger du min röst på den ;)

http://NattaJones:blogg.se

Larsson

31 januari 2012 22:17

Hahaha, det var ju en ny variant :)

Då noterar jag 1 röst...på någon av alternativen.

 
Ingen bild

Qsinen

31 januari 2012 21:19

Här kommer rösterna från Småland. Alternativ 1 får minuspoäng. Alternativ 2 får fler poäng. Alternativ 3 får flest poäng. Nästa alternativ får inga poäng.
Vi motiverar rösterna med att de runda formerna blir en fin bakgrund till spets- och schäferöron.

Larsson

31 januari 2012 22:05

*läser...se där...läser...så pass!...läser...spetsade schäferöron!!...hm, har inte sett tapetvalet ur den vinkeln, klurigt...*

 
Ingen bild

A-K

1 februari 2012 09:16

Nu vet jag! Det borde bli en folkomröstning i Sverige om tapetvalet, alltså alla måste rösta inte bara Larssons beundrarskara! (ja nu borde varje normalt vaggad människa höra till den skaran men frågan är om alla känner till Larsson?) Det här är ju BETYDLIGT viktigare än högertrafik, EU-medlemskap, kärnkraft och euron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Larsson

1 februari 2012 09:48

Här känner jag att jag inte kan annat än hålla med, detta är VERKLIGEN en viktig sak! En sak som absolut borde ligga med prioritet ETT på agendan!!

Mot Riksdagen!!! - här gäller det att ena skarorna och sätta fokus på vad som EGENTLIGEN är viktigt här i Sverige just nu.

 
Ingen bild

Jeanette och Dino

2 februari 2012 05:08

Dutti idiot, helt rätt tänkt med rösterna ;)

Larsson

2 februari 2012 19:56

Får jag ta en karamell nu? ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se