Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 31 januari 2012

Osäker...

Av Larsson - 31 januari 2012 09:56


Medan ni har fullt upp med tapetröstningen så har jag scannat vilka hängare/krokar som finns att tillgå. Ingen hall är ju komplett utan någon form av klädhängare, så att säga.


Kan bara konstatera att i Sverige lider vi ingen brist på denna vara, oh nej! Det finns en krok för varje innevånare, för varje årstid, för varje dag i veckan, för varje sinnestämning och sen...


.... finns det en sån här!


   


Men... jag vet inte jag...vill man VERKLIGEN ha katten hängandes på en krok i hallen??

 
ANNONS
 
Bitte

Bitte

31 januari 2012 12:30

Nej, Larsson, man kan inte ha katten hängande på en krok i hallen. Men om du hittar en krok där det står "Min Bearded Collie" så är jag och Briarden mycket intresserade. Men vi sätter nog upp den på vinden i så fall.

http://www.dietdog.se

Larsson

31 januari 2012 15:13

Tack Bitte, då vet jag. Känns så bra att man ALLTID får rätta och rekordeliga av sin bloggläsare.

Vad gäller den andra kroken, så har jag en sån! Fast det står "Toaborste"... ;)

 
Ingen bild

Jeanette och Dino

31 januari 2012 16:10

Till skillnad från Bitte tycker jag att det är en ypperlig idé att ha katten hängande på en krok i hallen. Tänk så skönt att alltid veta var du har honom. (sedan kan jag hålla med om att Bitte behöver en till toaborsten också...)

Larsson

31 januari 2012 22:23

Jea!!! Jösses, vad GLAD jag blir att du titta in :))

När det kommer till kattkroken har jag nu noterat 1 för och 2,5 mot (den halva är Qsinen som irrade iväg i tanken på VAR kroken skulle placeras...)

 
Ingen bild

Qsinen

31 januari 2012 21:25

Intressant! Undrar VAR man kan ha sin katt hängande...

Larsson

31 januari 2012 21:59

Om man ska vara politiskt korrekt (och här känner jag ett visst tryck ;) bör nog frågeställningen lyda;

BÖR man ha sin katt hängande?

 
Ingen bild

Jeanette och Dino

2 februari 2012 05:04

Men hallå! Qsinens andra halva poäng måste väl ändå gå till ja sidan. Jag kan faktiskt inte utläsa någonstans att hon säger nej!!!
Någon rättvisa måste vi ändå ha här. /Jea som förespråkar ordning och reda och rättning i ledet

Larsson

2 februari 2012 20:08

Hoppla, hoppla, håll nu alla hästar!!!

Alltså, skulle det bli ordning och reda i denna blogg? Men HUUUR skulle det se ut?!?

*jösses, nu tänkte hon allt både fort & fel, hon Jea...*

 
Ingen bild

Jeanette och Dino

5 februari 2012 08:49

Jaja, kryper till korset och inser att ordning och reda i Larssons blogg var nog ändå för mycket begärt...

Larsson

5 februari 2012 10:32

Just det!

Nää, här råder kaos och oreda och allt är sorterat i fluffighetsordning och mitt i detta sitter en glad Larsson.
Och just så kommer det att förbli :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se