Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 5 februari 2012

Trögtänkt

Av Larsson - 5 februari 2012 18:48


- Du Morsan, jag vill leka kasta-grunkan-leken!


 

- Då kör vi!


 

- Kasta den nu då!!


 

- K A S T A ! ! !


 

- Meeen, hur svårt kan det vara? 

- Nu provar vi igen. Du kastar - jag springer efter, okej?


 

- Alltså...det är meningen att du ska ta upp grunkan och kasta den!


 

- Du, jag väntar...


 

- Kolla in min snok...kan ge en hint om hur länge jag väntat!!


 

- Hörrudu din trögtänkta människa, VAD är det du inte förstår med den här leken???


* * * * * * * *


Jaa, ibland kostar det på att vara hund ;)


Förresten - det är nog inte bara ibland. Alltsom oftast måste de också tålmodigt sitta modell...(klicka)


Coolt va'?! :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ninnie

5 februari 2012 23:03

Det är inte lätt för en stackars hund att bli förstådd... eller behöver han boka in "personalen" sin på en repetitionskurs i vardagslydnad?

Larsson

5 februari 2012 23:34

Hahaha, vilken kurs som helst skulle nog duga, skulle jag tro :)

 
Bitte

Bitte

6 februari 2012 13:27

Nu tycker jag inte att du ska bli ledsen för att han tog i med brösttoner där, Larsson. För hur skulle du veta! Han sa ju aldrig åt vilket håll du skulle kasta.

http://www.dietdog.se/dogblogg

Larsson

6 februari 2012 16:24

Nä, precis!! Herre min dar, bara för att man är hundägare kan man ju inte allt.
(även om det banne mig inte är långt ifrån ;)

 
Jessika

Jessika

6 februari 2012 16:54

Qriminellt söt!!!

http://rottisvatte.wordpress.com

Larsson

6 februari 2012 19:27

Quba trycker direkt på "Gilla" för ordvalet "Qriminellt" däremot "söt"...här letar han efter Söt?-men-jag-vill-ju-vara-skräckinjagande-knappen ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se