Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 6 februari 2012

Röstning avslutad

Av Larsson - 6 februari 2012 19:30Idag gick startskottet för målning och tapetsering av delar av det Larssonska hemmet (JIIIHOOOO!! säger jag bara :)  och därmed är alltså tapetröstningen avgjord.

 

 

STORT TACK alla ni som tog er tid att rösta! 

Det förgyller ens liv som bloggare att ha såna engagerade läsare som ni, det ska ni veta!!   

  


   

Men eftersom jag är en tyken en, så kommer jag inte avslöja vilken tapet som gick vinnande ur röstningen. Nääe, jag kommer att hålla er på halstret ännu några dagar. Jag vill ju ha möjlighet att lägga ut bildbevis, förstår ni väl. Och klura ut priser - om man nu delar ut priser när det kommer till röstning? Hm...här måste jag nog läsa på, kanske kolla vad Ribbing tycker. Vore ju ett elände om man inte följde gängse praxis när det kommer till sådana här viktiga tillställningar! Kunde ju sluta med att jag fick säga upp personnumret och flytta djupt ut i skogen.


Men vänta lite...


... jag BOR ju redan där!!


HA, då kvittar det ju lika vad eller hur jag gör :))


* * * * * * * *


Idag har Quba och jag tränat lite - den frusna sjön är en fantastisk träningsplan! Det blev lite stadgeövningar, lite explosivitet och sen övade vi även "Munkorg". Det här med munkorg är ju inget som hunden är född att gilla och jag är mån om att han har/får rätt känsla i kroppen när han bär den, att han inte känner en begränsning utan att den ger en lika stor lustkänsla som t ex spårselen. 

Så, vi har flitigt kört klick & karamell och nu bjuder han på att stoppa in nosen i korgen och han har också fått bära den i kortare sekvenser vid stillsittande.  Och jag tycker mig nog kunna ana en liten machokänsla hos honom...

 

Oh oh...bad idea messing with The German...

 
ANNONS
 
Ingen bild

A-K

6 februari 2012 21:25

Ohhhh jag väntar med spänning på priset, kan det måhända vara en munkorg?

Larsson

7 februari 2012 07:48

Den nya inneprylen som hindrar onödigt småätande - tja, ett pris så gott som något annat :)

 
Jessika

Jessika

7 februari 2012 00:21

"Hans puls steg aldrig över 80, inte ens när han svalde hennes tunga."
Qreepy, men lite söt ändå!

http://rottisar.eu

Larsson

7 februari 2012 07:42

Visst är det lite Hannibalvarning, huuuu!

 
Ingen bild

A-K

7 februari 2012 08:09

Jag tänkte också på Hannibal när jag såg bilden men vågade inte skriva det.... ta av munkorgen NUUUUUUU jag har drömt mardrömmar i natt att Quba vill göra en klänning av mig, det blir dock en stor klänning till lilla Quba :)

Larsson

7 februari 2012 14:03

Men fyyyy va äckligt!!!

Nä du, det säger jag att nån klänning ska då inte min ståtliga tyska vän ha!

 
Ingen bild

Pia

7 februari 2012 12:30

Huuuu, verkligen! Jag som inte ens vågar titta på den filmen...fast om jag skulle möta en hund i skarpt läge så hellre med än utan munkorg! Han ser väldigt stilig o stolt ut på de senaste bilderna kan du hälsa.;-)

Larsson

7 februari 2012 13:54

Ja, jo men det kan göra FÖRSKRÄCKLIGT ont att bli fälld till marken av en 40-kilos hund. Fast det är klart - man slipper ju att känna hörntänderna gräva sig in i armen...

Hälsningen framförd! :)

 
Nikky Jones

Nikky Jones

7 februari 2012 12:52

Det är KLAAART att du skall dela ut gratis västgötaspetsar till oss bloggläsare ;) Bara att hojta till så får du min adress, så kan du skicka hit en lite vätte åt mig <3

http://NattaJones.Blogg.Se

Larsson

7 februari 2012 13:48

Hahahahaha!!! :D

 
Ingen bild

A-K igen

7 februari 2012 18:23

Ok jag skojade bara, har inte drömt några otäcka "NärLammenTystnarDrömmar" i natt :) Har däremot läst på om munkorgar (Wikipedia)och med tanke på beach 2012 hoppas jag att förstapriset i tapetomröstningstävlingenmedjättefinapriser är en foderbegränsare (anordning som används för att begränsa födointaget hos betande djur främst hästar) Ps undrar om foderbegränsare är ett godkänt ord i du-vet-vad :)

Larsson

7 februari 2012 20:12

Ja, JAG behöver då ingen foderbegränsare! (sa hon och ljög så tungan blev svart)

Utom kanske i jag-vet-precis ;)

 
Bitte

Bitte

9 februari 2012 12:47

FODERBEGRÄNSARE!?! Det var det otäckaste ord Briarden någonsin hört, hälsar hon.

http://www.dietdog.se

Larsson

9 februari 2012 15:41

Hon är inte ensam! Ymer säger att han fick såna obehagskänslor när han hörde ordet att han var tvungen att lägga sig i soffan och andas i en papperspåse.

 
Ingen bild

qsinen

10 februari 2012 18:22

Vi tycker Tysken är stiligare utan "foderbegränsare" och hoppas verkligen inte han förstår vad ordet betyder.

Larsson

10 februari 2012 18:40

Nej, det gör han inte eftersom han har lärt sig att munkorg på = RIKTIGT mumsig belöning, typ rå vom!

Men jag håller med om att han gör sig bäst au natural ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se