Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 25 februari 2012

Inspiration

Av Larsson - 25 februari 2012 23:21Ska man få något gjort så behöver man ha inspiration. Inspiration och en bra skruvdragare. Vad man INTE behöver är en katt som envisas med att sitta på tang...szhdk...ent..öznkq...293bms...bordet när jag...9eiJJKB...för...N(DH..söker blogga.

 

Men Hjalmar, SE nu hur det blev!!


Jdohse erjöas fhodh8967 kldkur....

 

Hjaaalmar, flytta på din rumpa, jag ser ju ingenting!!


Åh skönt, nu gick han. Låt se, var var jag...


Jo - skruvdragare. Den är bra att ha nu när jag försöker skapa reda i min klädkammare. Klädstång, hängare och krokar hamnar på plats på nolltid när man har en sån.


Om man inte har glömt att ladda batteriet förstås...suck!


Nåväl, istället kan man träna hund. Då behövs ju ingen skruvdragare (tror jag...) men väl inspiration.

Fick en mängd sådan när jag läste om Briarden & Beardis träning inför ev tävling i Idiotklassen. Jäklar i havet, tänkte jag, det DÄR är ju något för oss!! Okey,  "Vändning med vindrufs" kanske inte är momentet för Tysken  men "Stick och brinn" samt "Undanmanöver i yrsel" borde vi absolut kunna få till!


Men just som vi låg i startgroparna för en första träningssession så lät Bitte meddela;

Larsson: tyvärr tror jag inte att du har rätt kvalifikationer för Idiotklass!

 

Jaha, där rök den tävlingskarriären... :(


Men inte all inspiriation :)


Nä för tusan, vi ska istället träna inför 1-momentsklassen och där ska Tysken och jag ska bli världsmästare i "Framförgående". Jojomensan! Med preussisk precision och tysk taktfasthet kommer vi att sopa banan med motståndarna. 


Efter det ska vi ta oss an "Framåt halt"...


Räcker inspirationen kommer jag att blogga om våra framgångar. Om inte katten ockuperar tangentbordet, vill säga. 


OBS! Bilden har INGENTING med inlägget att göra.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Qsinen

26 februari 2012 09:42

Inspirationen glöder ju! Med tysk taktfasthet - men för tusan det är bara att luta banan lite nerför och stå på. Se upp för förrädiska kastvindar och håll balansen så når ni mål efter mål och pokaler i massor. Kanske får du bygga om garderoberna till vitriner men med en laddad skruvdragare blir det ett enkelt före-frukost-jobb.

Larsson

26 februari 2012 14:27

Det smickrar att du har så höga tankar om mig men före-frukost-jobb - nähädu, DET kommer aldrig att hända! Sen får skruvdragaren vara hur laddad den vill.

Men nedförsbacke, där är vi på! :)

 
Irene

Irene

26 februari 2012 13:02

Först tänker man "amen halleda - vad är det för ett illiterat pucko som skrivit den skylten?!". Men sen inser man att det är ju höjden av listighet; jo för nog är det så att man läser vad det står (eller kanske inte direkt 'står' men man förstår andemeningen i alla fall) både en och fjorton gånger?

Så det är kanske en synnerligen slug skyltskrivare som sitter och småskrockar belåtet för sig själv när han/hon/hen/det tänker på hur folk överlägset fnyser åt skrivelsen?

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.com

Larsson

26 februari 2012 14:23

...eller om det var inspirationen som tröt?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se