Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

Städa, städa varje fredag...

Av Larsson - 27 februari 2012 23:27och litegrann om måndag också. För säkerhets skull, liksom.


Förutom allt det där vanliga städandet, ni vet damma och torka golv och tak, sopa och skura väggar och fönster så tog jag städandet till en högre nivå denna måndag - jag städade även hos alla krukväxterna. Nu blev ni impade, va'?
   


Se så det ser ut! Så kan det ju bara inte få fortgå, det säger sig självt. Alltså blev det till att städa även där.

Har för tillfället ingen efter-bild att visa er, ni får helt enkelt tro mig på mitt ord...he he he

 

Jag har även påbörjat operation flyttkartonguppackning.


  


Om nu någon, lite spontant sådär, undrar; Jestanes, var ska hon få plats med allt det där?! så svarar jag, lite spontant sådär; Har inte en blekaste aning!!

Har dock en plan och den inbegriper vilja, våld, vaselin. Och ett skohorn.


Nu kan man ju inte städa hela dagarna. Inte när man delar hus med Grabbarna Grus och Tysken. Och inte när solen tittar fram :)

På med kläder och sen gick vi ut.


 

Eller gick och gick...mer halkade.


  


Is (=fruset vatten för den som känner sig osäker) och mera is vart än man skådade :(  Vi fick helt enkelt packa in oss i bilen och ta oss till breddgrader där promenad utan benbrott gick att genomföra.


Imorgon är en annan dag och då hoppas vi att isen är borta. Eller iaf, mindre hal...

 

 
ANNONS
 
Anna

Anna

28 februari 2012 23:14

Kan du inte komma och städa hos mig också? :)

Har inte halkat alls i vinter tack vare
1. mina icebugs
2.yaktrax att sätta på mina vanliga vandringskängor
Kan varmt rekommendera endera av det - superbra!

http://wwww.stubbochsvans.webs.com

Larsson

28 februari 2012 23:41

Skulle inte tro att du vill ha mig som städersk...f´låt, lokalvårdare. Det blir nämligen rätt stökigt när jag är i farten :)

Tack för tipsen!

När det gäller icebugs har jag inte kommit längre än ...man kanske skulle skaffa ett par..
Yaktrax var nytt för mig. Ska genast kolla!

 
Ingen bild

A-K

29 februari 2012 14:23

Kartongerna kanske kan användas till en majbrasa framöver?

Larsson

29 februari 2012 17:52

Tillsammans med allt annat bråte, menar du?

Ja jösses, min majbrasa kommer nog att brinna till hösten så mycket skräp & ris som jag har staplat på den. Men jag ser verkligen fram mot den dag när jag med något lystet i blicken kan ropa; Tänt vare här!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se