Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 10 mars 2012

Kommunikation

Av Larsson - 10 mars 2012 22:22


Det kom ett mail härförleden som inleddes; Se upp alla biltokiga släktingar....


Redan där stannade jag upp i läsningen.

Hm...låt se, ÄR detta mail verkligen menat för mig? Jag menar "biltokig" - är det jag det? 

Jag slängde en blick ut mot parkeringen och kunde konstatera att vad "bil" anbelangade så var avsändaren rätt ute. Om nu Skoda går under benämningen bil, förstås.  Dessutom en Skoda som vid sin första besiktning fick en fet röd ICKE GODKÄND-stämpel eftersom nyckel till avtagbar dragkrok saknades...

(me NOT like dumma bilbesiktningsbestämmelser)


Nåväl, jag satte check för "bil" och tog mig an "tokig".


Här blev det lite knepigare. 

Menade avsändaren tokig som i a) stollig person som hittar på både det ena och det andra eller b) person som inte riktigt blev som det var tänkt eller c) herregud, sätt på människan en krama-sig-själv-tröja och låt henne andas i en papperspåse så vi kan få någon ro på det här släktkalaset!


Äsch...spelar roll vad man tänkt, allt stämmer ju in på mig, tänkte jag och satte check för "tokig".


Sen ringde mobilen och jag fick avbryta mailläsandet.


Jag kan ta emot samtal i min mobil.

Jodå, nog kan jag det alltid.

Men jag kan inte prata.

I allafall inte så att motparten hör. 


Vad jag har är helt enkelt en telefon för envägskommunikation. Till förmån för uppringaren!

(me NOT like AjFån)


När jag berättade om mina telefonproblem för kollegan på jobbet lade han först pannan i djupa veck.

Sen lyste han upp, likt en soluppgång i Främre Orienten och sa; Tänk om det inte bara var telefonledes det var så... 

(me NOT like dum kollega)

Alltnog och emedan...nu ska jag få (läs; köpa) en ny mobil. Jag har sett bild på den och den ger verkligen ett gediget intryck och den kan ju INTE vara sämre än den jag har!


 

ME LIKE ! ! !    
ANNONS
 
Ingen bild

Britta, Eztah och Nicke

11 mars 2012 23:04

Ja, den såg allt otroligt rejäl ut. Det kan bara bli rätt och inte försvinner den i något litet hörn i handväskan heller. Bra val!

Larsson

12 mars 2012 00:56

Precis vad jag sa också! - Den kommer knappast att kunna komma bort i väskan i allafall, sa jag.

Och skulle den också sluta fungera så kan jag ju alltid repa upp den och sticka om den till en...en...Nokia.

 
Ingen bild

A-K

12 mars 2012 22:15

Virka ihop en Samsung Galaxy S2, jag kan lära dig hur man svarar i den (det tog ett tag innan jag lyckades lyfta på luren) :-D

Larsson

13 mars 2012 09:41

Det var en ide'! Skulle ju vara bra med en alldeles egen support :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se