Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

TACK!

Av Larsson - 30 mars 2012 00:35


Idag har vi haft en dagen-efter-födelsedagen-dag. Inte för att det blev så mycket till kalas igår (tårta är väl inte att rekommendera som botemedlet mot ont i magen ;) utan helt enkelt för att det faktiskt är dagen efter födelsedagen :)


Men oavsett kalas eller inte så vill Gusten TACKA för alla gratulationerna! Sånt gör gott för en vättemage i olag, låter han hälsa och lägger samtidigt av en rökare (kära läsare, jag ber tusen och hundra om ursäkt å min hunds vägnar!) som får Ymer & Quba att rymma till annat rum och mig att slänga upp altandörren på vid gavel.

Gusten själv...han ligger kvar i soffan till synes oberörd över odören.

Jeeezuus Gurra, har fått noskvalster oxå?!?!

 

I övrigt har det också varit en dag med bakslag, våren har tydligen tagit kompledigt och kallat in vinterns som vikarie. Brrr!!


Tur då att man inte hängt undan vinterjackan utan kunde trotsa vädret. Det blev promenad med Grabbarna Grus och spår och lite lydnadsträning med Quba.


Sen har jag också ägnat dagen till att boka in några träningspass och även anmält mig till några dagars sökläger. Ja, nu är det ju inte jag som ska söka utan Tysken. Det är iaf min plan. Vad Tysken har för plan är i skrivande stund okänd.


Nu börjar klockan slå sent och det känns som det är dax att luta huvudet. Det är ju en dag imorgon också. Får man hoppas :)


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin med Deja o Alva

30 mars 2012 21:01

Tysken kommer att söka var så säker. Gurra får sluta att ha en massa åkommmor och bara fira födelsedag. Och våren måste komma så det så......

Larsson

31 mars 2012 19:31

Bra att du sa ifrån, Karin. Och med kraft dessutom!! Nu känner jag mig helt lugn över att våren är tillbaka om måndag :)

 
Ingen bild

Utmanaren

31 mars 2012 08:34

Sökläger? Hörde jag sökläger??
Vad, var, när, vem, när åker vi????

Larsson

31 mars 2012 19:29

Min bästa Utmanare, du förstår det här lägret är en betydligt lägre division är vad du lirar i. Det är för tyska hundar som ligger "lite efter", skulle man kunna säga...

 
Ingen bild

A-K

31 mars 2012 11:26

Tsss skylla ifrån sig på stackars Gurra :-)

Larsson

31 mars 2012 19:06

Ja, jag vet! Dumma jag :(

 
Ingen bild

Qsinen

1 april 2012 17:36

Här tycker vi det passar sig att Gratta Gurra på födelsedagen. Kanske lite taskig timing men vi lirar liksom långsamt.

Larsson

2 april 2012 04:06

Men det gör inget, säger Gusten glatt och sen räcker han fram tassen för att säga Tack!

(jojo, han är inte bara söt, han kan föra sig också ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se