Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 24 april 2012

Arbetsdag

Av Larsson - 24 april 2012 20:43


En hel dags utomhusarbete gör att...tja, man känner att man lever, om jag säger så.


Jag har en rygg - ingen tvekan!

Jag har två överarmar - absolut!!

Jag har ett ansikte - knallrött!!!


Men det var det värt! Nu är de gräsliga vindfällorna ett minne blott, högarna med gammalt virke som förre ägaren lämnade efter sig har gått upp i rök och högen med kluven ved...jamen, vi pratar Mount Everest!! :)


Grabbarna Grus har roat sig med att gnaga märgben, letat boll och för första gången i år, letat upp skugga för att vila middag. En riktig mysdag, alltså :)


Nu var det inte bara jag och Grabbarna som uppehöll sig på tomten idag. Nej, vi fick sällskap...


 

av de här!


För dig som nu trycker näsan mot skärmen och känner en viss osäkerhet över vad som EGENTLIGEN visas på bilden så kommer facit.  

Imorgon ;)
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se