Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 3 maj 2012

11 frågor & 11 svar

Av Larsson - 3 maj 2012 00:45Äntligen kommer svaren på "utmaningen" som Ann-Louise, Häst & Hund skickade mig.

(F´låt Ann-Louise att det tagit tid men du vet hur det är när solen skiner ;)

= = = = = = = = =

Så här var det;

Man skulle svara på 11 frågor - check!

Sen skulle man författa 11 nya frågor som man skulle skicka till 11 nya bloggare - icke check!

Det här kommer att bli svårt, känner jag. Inte att få till 11 nya frågor iofs men att hitta 11 bloggare att skicka de till! Kan man äska om uppskov? Eller kanske få "handikapp" och bara skicka till en handfull? Tänk på att jag är till åren och dessutom lider av pyspunka på hjärnan ;)


Nåväl, i avvaktan på godkännande så kommer här mina svar. Svar som är MYCKET noga genomtänkta! (ha ha ha, who am I kidding? :))


1. Om du vann 6 miljoner och inte fick ge bort något utan bara spendera själv - vad
skulle du göra?


Plättlätt - jag skulle köpa Loke!!! Och sen tror jag att pengarna var slut :))


2. Vilken är den bästa bok du läst och varför?

 

Det här var knepigare...måste säga;

"Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" (hysteriskt rolig!!!)

"Borta bäst"  (synnerligen dråplig!)

"Pesthundar" (enastående sorglig och hjärtskärande. Hugaligen, man grinar så det skvalar!)


Sen gillar jag deckare i allmänhet och Leif GW i synnerhet, är barnsligt förtjust i ordlexikon och slukar med förtjusning diverse faktaböcker. 


3. Berätta om någon människa du mött och som betytt eller inspirerat dig extra
mycket.

 

Förutom mina nära vänner som alla betyder jättemycket för mig så måste jag säga att de som läser och kommenterar min blogg är en ALDRIG sinande källa till inspiration! Jag förundras över att människor som inte känner mig ändå finner glädje i att följa bloggen. Och att de orkar med alla bilder som jag fullkomligt öser ut! Särskilt med tanke på att motiven i stort är de samma - hund, hund, hund, hundar, katt, hund, hund, blomma (ser man på! ;) 

Att många dessutom lägger sig vinn om att skriva roliga, snärtiga, kloka, vänliga OCH uppmuntrande kommentarer "kickar" ju verkligen igång en! 


4.Tror du det finns liv på andra planeter?

Njaae...eller jo, kanske

5. Vad gör du en perfekt dag?

 

Äter amerikanska pannkakor, tränar hund, fikar kanelbulle, pratar med hundnördiga vänner och sover middag :)


6. Om du kunde ge dig själv som 15 åring ett retroaktivt råd vad skulle det vara?

Stå på dig innan någon annan gör det!


7. Vad gör dig glad?

Oj, det är mycket det! Nästan det mesta, skulle man kunna säga :) Förutom då elakheter, översitteri och folk med taskig attityd.


8. Vilket var ditt favoritplagg när du var 15 år?

Men hallå, nu frågar du en som både har pyspunka och hjärnsmälta!! Jag kan inte ens komma ihåg att jag har VARIT 15. Men jag vet vad jag har för favoritplagg idag och det är mina röda Lundhagsbyxor :)


9. Vad visste vi inte om dig?

Hahaha, det är nog mycket det ;) Men ska jag ta några exempel så kanske ni inte visste att jag har sjungit i barnradion, att jag är beroende av Lypsyl och att jag inte för mitt liv kan äta sniglar.


10. Vad är det mest pinsamma du gjort?


Du menar som i den gången när jag glömde bort var på Finlandsbåten jag parkerat bilen och fick be lastpersonalen om hjälp att leta reda på den. Eller den gången när jag fastnade med foten i papperskorgen. Eller den gången jag... osv osv 


11. Vilka fem saker skulle du helst vilja ha gjort innan du sitter på
ålderdomshemmet?

 

1) Kört rallybil 2) Haft en Irländsk varghund 3) Ägt ett sommarställe i Portugal 4) Vunnit snuskigt mycket pengar 5) Hunnit dö innan det var dags för "hemmet" 

 
ANNONS
 
Natta Jones

Natta Jones

3 maj 2012 03:11

Ooooh! Jag är skiträdd för irlänska varghundar! Det är någonting med deras utseende som jag inte klarar av... Kolla här bara: http://hem.passagen.se/sall-bazz/tess.jpg HERREGUD det ser ut som en lurig människa har klätt sig i vargpäls bara för att kunna stirra. Mystiskt. Lurigt. Nej jag klarar inte av det. De som är grå är värst, de ljusare skulle jag nog klara av. Någon gång så kanske någon jag känner har en sådan vovve så jag slipper vara så rädd för dom, det är ju trotts allt bara en "liten" vovve, precis som alla andra vovvar.

http://NattaJones.Blogg.Se

Larsson

3 maj 2012 08:41

Men det kanske är just det det är?! En lurig människa i grå päls och alls ingen hund. Tänker man så bli det ju oooolidligt spännande!!!

Men...nu vet ju både du och jag att det inte är annat än en liten, gullig vovve. Med väldigt höga ben ;)

 
Liten men naggande god

Liten men naggande god

4 maj 2012 08:33

Personligen föredrar jag ju att vara högre än hunden. Och i varghundsfallet känns det som att det är ett högst osäkert perspektiv om man nu skulle spontanshoppa en varghundsvalp.

http://vastgotaspetsochtradgard.blogspot.se

Larsson

4 maj 2012 10:25

Men det är just det där med perspektivet som lockar! Tänk vilka bilder man skulle få!!

Dessutom skulle jag ha stor nytta av att ha någon i hushållet som nådde högre än 1,64. Kunde lära den att hänga gardiner, plocka ner glas från överskåpen osv mm och jag slapp släpa med en pall varthän jag gick.

Så en varghund, ju högre desto bättre, är precis vad jag behöver :)

 
Ann-Louise

Ann-Louise

4 maj 2012 09:54

Ha ha ha du ser väl fördröjningen på läsandet också :-) Är det sol, är det sol och så är det bara.
Hysteriskt kul och ja, alla pengarna är slut och ändå ingen Loke ;-). Han betingar ett högre pris än 'Skriet' fniss fniss

Tack för att du antog utmaningen =D!!

http://hastochhund.bloggagratis.se

Larsson

4 maj 2012 10:16

Det ante mig...

Men räcker det till en idolbild av honom då, en liten signerad bild i fyrfärg kanske?? ;)

 
Ingen bild

A-K

5 maj 2012 13:06

Sjungit i barnradion!? Du har väl anmält dig till Lilla Melodifestivalen!! PS: jag MÅSTE få din autograf :)

Larsson

5 maj 2012 23:31

Autograf? Oj, DET kommer bli kostsamt. Du vet, jag kör samma upplägg som Saade ;)

 
Ingen bild

Kerstin

14 maj 2012 09:06

Men herrejösses, det var då en helt underbar blogg jag hittade nu då. Här blir man på gott humör...klick in i favoritlistan, omedelbums :)

Larsson

14 maj 2012 12:15

Åh, så roligt med en ny läsare! :)

Då säger jag: Hej och välkommen, Kerstin!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se